Toit võib ka trellide taha viia: Ameerikas vahistati mees, kes äigas naisele pitsalõiguga vastu nägu (5)
Väga eriline! Huuli kirvendama panev, parfüümi meenutav ja hapukas Sichuani pipar lisab roogadele erilist särtsu (1)
Kohutavast töökogemusest ideaalsete küpsisteni. Viirelaiu peakokk Ranno Paukson on käinud läbi tulest ja jääst 134
Kas teadsid? Orange vein ei ole valmistatud apelsinidest, põnev värv tuleb hoopis veini valmistusviisist Lisatud kuu veinisoovitused!
MÕTTEKOHT | Eurooplaste järjest kasvav isu konnakoibade järele võib viia mitme konnaliigi väljasuremiseni
Toitumisnõustaja selgitab: mis on kõige tervislikum piimatoode ja mida peab piima tarvitamisel kindlasti teadma? 21
OMA MAITSE SUUR JUUSTUTEST | Milline viilutatud juust on parim hommikuse võileiva peale? (45) Orienteeruvalt 70% Eestis müüdavast juustust on just võileivajuust.
Viimane aeg registreeruda! „Oma Maitse Lemmik 2023“ konkurss hakkab lõppema, pane oma toode kirja juba täna
SÄÄSTURETSEPTID | 12 lihtsat argirooga, mida saab valmistada korraga suure koguse ja mis kõige parem — odavalt!
Põnev: mida võib leida iga eestlase külmkapist ja sahvrist? Uuringust tuli välja nii loogilist kui üllatavat
Idee õhtusöögiks | Kartulivorm juustu ja rosmariiniga — toekas kõhutäis, mis valmib kiirelt ning maitseb kõigile
RETSEPTID | Täna on makroonipäev! Õpi neid õigesti valmistama — see pole sugugi nii keeruline, kui arvad
Kuidas sisustada väga väikest kööki? Kassisaba nelja ruutmeetrises köögis on oma koha leidnud kõik vajalik
Saa oma köögis meistriks. Hapusaia retsept koos õpetusega, kuidas teha algjuuretist, kus seda hoida ja mismoodi toita (4) 247
VIDEO | Täna on rahvusvaheline taaskasutuspäev! 16 fantastilist ideed, mida teha vanade nõude ja köögitarvikutega
Õpi selgeks lihaküpsetamise kiirmeetod - tataki. See pole sugugi keeruline, aga efekt on suur! (2) RETSEPT: Veiseliha-tataki sidruni-sojakastmega
Kas teadsid? See tundub väike asi, aga tegelikult on see suurim viga, mida pasta keetmisel tehakse 110 Vaata ka videot!
RETSEPT | Kuumaõhufritüüris küpsetatud ürdine lõhe valmib kümne minutiga ja sulab suus + kolm kuumaõhufritüüri kasutamise reeglit!
Toomas Uibo muutusi ei karda ja risti ette ei löö. Mis on peatse riigimehe suurim toidupahe ja millist jubedust on ta elus maitsenud? 85