Oma Maitse teises kokakoolis valmistati Angelica Udekülli juhatusel roogasid tervest kanast
(2)Oma Maitse alustas sügishooaega kokakooli sarjaga, kus kõik soovijad saavad õppida praktilisi oskusi, millest on kasu toidu tegemisel ning tooraine käsitlemisel. Kokakool toimub sügisel kolmel korral (25.09, 24.10, 19.11) Gemoss Köögi ja Baarikunsti Õppetoas. Koolituse läbiviijaks on Laulasmaa Spa restorani Wicca armastatud peakokk, mitmete kokaraamatute autor ja paljudele ka teleekraanilt tuttav Angelica Udeküll.
Esimeses kokakoolis said osalejad käed külge lüüa kalaroogade tegemises: FOTOD ja VIDEO | Oma Maitse esimeses kokakoolis õpetas Angelica Udeküll, kuidas tervest forellist mitmeid erinevaid roogasid valmistada
Teises kokakoolis oli menüüs kanaroad. Angelica näitas kohaletulnutele ette, kuidas saab ühest broilerist lihtsa vaevaga mitu erinevat toitu, kuidas kana tükeldada ja lõigata ning kuidas kogu tooraine ära kasutada ja sellega raha kokku hoida.
Vaata galeriid:
Kõikidele osalejatele panid meie head koostööpartnerid kaasa väikesed kingitused. Suur tänu toetajatele: Liviko, Handgurmee, Sunfly, Härmavili, Balbiino, Epiim, Tõrvaaugu mahetalu, Fazer, Dava Foods, Rukkimaania, Barilla.
Gemoss on Eesti restoranide esimene valik köögiseadmete, lauanõude ning tooraine ostmiseks, kuid uksed on avatud ka eraisikutele. Kauplusest leiab imeilusad ja väga vastupidavad lauanõud, tipptasemel tarvikud toidu valmistamiseks, Eesti suurima valiku MONIN tooteid, väga soodsa kilohinnaga pähklid, kõik küpsetamiseks vajaliku ja veel palju põnevat.
Oma Maitse kokakool toimub Tallinna kaupluse juures olevas Köögi ja Baarikunsti Õppetoas.
Gemoss kauplused asuvad Tallinnas, Valukoja 5 ning Tartus, Narva mnt 3. E-pood on avatud 24/7 ning saadab kiire tarnega kaupa üle Eesti.
Järgmine Oma Maitse Kokakool toimub 19.11, seekord on menüüs köögiviljaroad.