29.10.2024, 11:13
Tuletame meelde: kuldreeglid liha pannil praadimiseks ja liha pruunistamise põhivalem
(37)Mahlane, kuid pruuni koorikuga lihatükk on kõikide lihasõprade unistus. Kuidas aga saada lihale pruun koorik ja mahlane sisu ilma, et liha jääks seest tooreks või kõrbeks pealt? Kes vaatas nädalavahetusel „MasterChef Eesti“ kuulsuste hooaega, nägi, kuidas Inger lihatükke praadides mitme reegli vastu eksis.
FOTO:
Hea kvaliteetne lihatükk ei vaja palju maitseaineid. Nii sool kui ka pipar võiksid olla hästi kvaliteetsed ja värskelt jahvatatud. Väga hea maitse annavad lihale pruunistamise teises pooles pannile lisatud või, ürdid, küüslauk või vürtsid. Maitsestatud pannimahladega võib siis lihatükki täiendavalt kasta.
Oled juba tellija?