UUS KÖÖK | Julge ja inspireeriv! Vaata, kui nutikalt on köök sisustatud majas, kus pole ühtegi valget seina (1) 49
NÄDALAVAHETUSEKS | Pilgupüüdjad laual: hummusega näksivaagen, seesamine kanasalat ja laimitäidisega beseekook 23
Sidrun ajab alati suu vett täis! Neli argirooga, milles sidrun täiesti taevaliku maitsekombinatsiooni loob (9) 463
Teatriteadlasest sai teaduspõhine toitumisterapeut | Külli Holsting õpetab inimesi söömispaanikast lahti laskma
Raamatusoovitus | Kaks uut kokaraamatut tõestavad, et peen maitsekunst on jõudnud raamatusse nii isikupärase jutustiili kui fotokunsti kaudu
Häbematult maitsvad! Gougère'e ehk suuri juustusaiu pole raske teha ja need on hõrgud nii soojalt kui külmalt (3) 55
Mis on gratineerimine? Ahjus sulanud kuldse kumaga juust paitab ja hellitab maitsemeeli paljude toitude kaanena (5) Vaata retsepte
Eestit kokandusvõistlusel Bocuse d’Or esindav Ivan Derizemlja läheb Euroopa eelvoorus püüdma kohta esiviisikus 103
SALAKUULAJA | Restoran Hoov Number 6 road tekitavad tunde mõnusast üllatusest ja koka maitseleidlikkusest (6) 75
Omaette kunst – riisi maitsestamine. Kuidas anda tuimale riisile juurde sügavust, aga ka vürtsikust ja värskust? (8) 280
Riho Terras: „Vanaema kartulikeldri peal on kõik meie sõjad võidetud!“ (75) Lisaks Riho kuulus leivaretsept
Arvamus | Globaalse maailmaküla toidulaual ei aita sageli enam miski muu kui tagasitulek maaläheduse juurde (7) 41
Kuidas teha süüa nii, et see alati hästi välja tuleks? Personaalkokk Moonika Lauba teab: tuleb teha rõõmu ja südamega 171
Maineka veiniauhinnaga pärjatud sommeljee Jennifer Mitchell pakub uues restoranis täiesti uutmoodi maitseelamusi
Puuluubi Pastacas teab, mis on nälg. Tänaseks on ta pool ilma läbi rännanud, kuid lemmikud on ikka pannkoogid mee ja metsmaasikatega (9) 896
SUUR LUGU | Tõuseb? Ei tõuse? Kui karske on Eesti ehk kui hirmuäratavalt palju me hoolimata kampaaniatest endiselt joome (44) Programm „Kainem ja tervem Eesti“ sai läbi, kas oleme nüüd kainemad?
Et homme kelk mõnusalt libiseks, valmista toit täna ette: vastlapäeva talupojatoitudes peitub rammu ja maalähedust (2) 106 Vastlakuklid, supp, seajalad
Veinietiketi ABC, millega peaks kursis olema iga endast lugupidav veinisõber: kuidas veini õigesti serveerida ja juua? (1) 95 Kuidas käituda restoranis?
TERVIS TERVEMAKS! Kuidas kõhubakterid oma isude ja tahtmistega meeleolu mõjutavad? (4) 52 Aju ja soolestiku omavahelist suhtlus kannab nime aju-soolestiku telg.
Toitumisterapeut selgitab | Kardad suhkruid nagu tuld? Kuid ei aju- ega vererakud saa läbi ilma suhkruta (20) 27 Ajurakkude eelistatuim energiaallikas on glükoos.
SALAKUULAJA | Pelm - kaubanduskeskuste toidukohad tõmbavad ligi nii kiireid lõunatajaid kui lastega peresid (8) Hinnad pole seal odavad, ka menüü püüdleb restorani laia valiku poole.
Oma Maitse soovitab: jaanuaris loeme toiduraamatuid! Haputaina suurimad saladused ja rõõm sõõmust šampanjast (2)
SUUR NÄDALAMENÜÜ | Põhjalik juhend, kuidas üle minna tervislikule toitumisele (8) 127 12 maitsvat ideed nii hommikusöögiks kui lõuna- ja õhtusöögiks!
SUUR TEEMA | Miks köögis kasutatav plast on endiselt valdavalt naftapõhine? (19) 70 Kui kaua tohiks plastikkarpe kasutada?
Klaasid kõlisegu! Viis ilmakuulsat šampanjat, mida igaüks peaks teadma ja mis pakuvad nii põnevaid lugusid kui maitsmisrõõmu 40