04.10.2024, 13:45
RETSEPTID ja IDEED | Värske, kreemine ja veidi veniv burrata salatis, bataadilõigul ja pasta sees
Mis vahe on burrata’l ja mozzarellal?
Kui mozzarella on teada kõigile, siis tema sugulane burrata koosneb huvitavamatest tekstuuridest. Seda toorjuustu naudi värskelt, sest siis on see oma parimas maitseolekus.
FOTO: Paula Särekanno
Kui oled värskusest pakatavat ja kreemist, samas veidi venivat burrata’t korra proovinud, jääb selle maitse alatiseks meelde. Torkad noa juustupallile sisse ja mahlasele tomatile valgub esimene tilgake kreemist sisu. Haukad peale krõbedat hapusaia ja oled kas saiale või tomatile peale niristanud natuke oliiviõli ... see kõik on nii ilus ja lihtne ning maitseelamus on kinni üksnes heas tooraine kvaliteedis.
Oled juba tellija?