Õhtul kiirelt söönuks | Kokku pakitud eined küpsetuspaberis
(2)En papillote (pr k ’paberis’) on üks tervislikumaid kokkamisviise, toit valmib küpsetuspaberist volditud pakki keeratult ahjus niiskes kuumuses või aurus. Ja just nüüd on omamaised juurikad nii maitsvad, et neist eineid kokku laduda!
Selline valmistusviis sobib väga hästi köögiviljade ning õrna liha-kala küpsetamiseks. Toit valmib niiskes kuumuses, ei kuiva ega küpse üle ja jõuab just õige küpsusastme ja tekstuurini. Sisuliselt on tegemist omas mahlas toidu aurutamisega. Pakid saab valmis meisterdada varem, kas või eelmisel õhtul või hommikul, ja jätta nad õhtuseks eineks külmkappi ootele. Siis polegi enam muud, kui koju tulles ahi sooja, pakike sisse ja mõnekümne minuti pärast on eine laual. Soovitan sel puhul kasutada kahekordset küpsetuspaberit.