• Ilmateade
  • Delfi
  • Saada vihje
  • Kontakt
  • Reklaam
Oma Maitse
  • Delfi Lood
  • Uudised
  • Retseptiveeb
  • Toit ja tervis
  • Retseptid
  • Podcastid
  • Nädalamenüü
  • Telli
TÄIUSLIK ROADTRIP | Teekond Pariisist läbi Loire’i oru Cognaci on täis imelisi vaateid ja ahvatlevaid restorane
TÄIUSLIK ROADTRIP | Teekond Pariisist läbi Loire’i oru Cognaci on täis imelisi vaateid ja ahvatlevaid restorane
Toitumisterapeut Külli Holsting: kõige efektiivsemalt paneb kalorid põlema just pärast seda einet tehtud jalutuskäik
Toitumisterapeut Külli Holsting: kõige efektiivsemalt paneb kalorid põlema just pärast seda einet tehtud jalutuskäik
Legendaarne veinimeister Johan Malan: kasvav jõukus on andnud keskklassile võimaluse osta vahuveini, kuna selles on glamuuri ja luksust
Legendaarne veinimeister Johan Malan: kasvav jõukus on andnud keskklassile võimaluse osta vahuveini, kuna selles on glamuuri ja luksust
Avastame põnevaid Itaalia veine: nii nende olevik kui ka minevik pakuvad elamusi rohkem kui sõit Ameerika mägedel
Avastame põnevaid Itaalia veine: nii nende olevik kui ka minevik pakuvad elamusi rohkem kui sõit Ameerika mägedel
Äntu linnukasvatusmõisas algab päev kuke kiremisega. Mõisa juhatuse liige Lauri Bobrovski: näeme Eesti tarbija teadlikkuse kasvu
Äntu linnukasvatusmõisas algab päev kuke kiremisega. Mõisa juhatuse liige Lauri Bobrovski: näeme Eesti tarbija teadlikkuse kasvu (3)
Mahebroiler saab elada üle kahe korra kauem kui tavatootmise broiler
Valmistoit säilib kaua ja selle maitsega on vaeva nähtud, aga see sisaldab ka mahuaineid, paksendajaid, emulgaatoreid. Kuidas muuta oma toit tervislikumaks?
Valmistoit säilib kaua ja selle maitsega on vaeva nähtud, aga see sisaldab ka mahuaineid, paksendajaid, emulgaatoreid. Kuidas muuta oma toit tervislikumaks? (15)
Nimekiri toitudest, mida toitumisnõustaja osta ei soovita.
Sisuturundus
Sisuturundus
VIDEO | Gordon Ramsay võtsid vastu poolpaljas Soome naine ja poro kerad saunaahjus
VIDEO | Gordon Ramsay võtsid vastu poolpaljas Soome naine ja poro kerad saunaahjus
Sisuturundus
Sisuturundus
Aita leida kohalikke kangelasi, kes vääriks oma seiklussaadet!
Aita leida kohalikke kangelasi, kes vääriks oma seiklussaadet!
Aastalõpu lugemismõnu | Oma Maitse aasta persoonid viivad meid retkele oma isiklikku toidumaailma
Aastalõpu lugemismõnu | Oma Maitse aasta persoonid viivad meid retkele oma isiklikku toidumaailma
Sel aastal said mitmed Eesti restoranid Michelini tunnustuse. Millised muutused on see neile tänaseks toonud?
Sel aastal said mitmed Eesti restoranid Michelini tunnustuse. Millised muutused on see neile tänaseks toonud? (20)
Kas neisse restoranidesse on võimalik ka lauda saada?
Igatsed retke lapsepõlve või hoopis veinimaailma? Oma Maitse soovitab rännukaaslasteks uusi põnevaid toiduraamatuid
Igatsed retke lapsepõlve või hoopis veinimaailma? Oma Maitse soovitab rännukaaslasteks uusi põnevaid toiduraamatuid
KÜSITLUS | Millise jõululaua valmistad oma perele sina?
KÜSITLUS | Millise jõululaua valmistad oma perele sina?
Eesti pensionäri toidulaud hinnatõusu ajal: eks ta raske on, aga saame hakkama!
Eesti pensionäri toidulaud hinnatõusu ajal: eks ta raske on, aga saame hakkama!
Arhitekt Vilen Künnapu: kui tundega tehakse, siis on söök väga hea. Olgu, pisut peab ka retseptidest teadma
Arhitekt Vilen Künnapu: kui tundega tehakse, siis on söök väga hea. Olgu, pisut peab ka retseptidest teadma (7)
Anu Saagim: ma ei maksa restoranis, mulle tehakse välja!
Anu Saagim: ma ei maksa restoranis, mulle tehakse välja! (141)
FOTOD | Kuidas teha endale selline köök, kus leemeliigutamine on ainult puhas rõõm?
FOTOD | Kuidas teha endale selline köök, kus leemeliigutamine on ainult puhas rõõm?
Vead, mida tehakse toidupakendeid sorteerides: oled sa kindel, et tead, millisesse konteinerisse visata munakarbid või jäätisetopsid, aga sinepituub?
Vead, mida tehakse toidupakendeid sorteerides: oled sa kindel, et tead, millisesse konteinerisse visata munakarbid või jäätisetopsid, aga sinepituub?
Elamusi pakkuv Pärnu Restoranide Nädal stardib juba laupäeval
Elamusi pakkuv Pärnu Restoranide Nädal stardib juba laupäeval
Meestearst Margus Punab ei usu, et inimesed söövad ka silmadega, ja teab, kuidas pikendada meeste eluiga
Meestearst Margus Punab ei usu, et inimesed söövad ka silmadega, ja teab, kuidas pikendada meeste eluiga (25)
Sommeljee Annamari Nikkel selgitab: mida näitab veini aastakäik? Kas vanem vein on alati parem?
Sommeljee Annamari Nikkel selgitab: mida näitab veini aastakäik? Kas vanem vein on alati parem? (6)
Kui suurt tähelepanu peaks veini valides aastakäigule pöörama?
Viimane võimalus! Teravad maitseelamused täna kinoekraanil
Viimane võimalus! Teravad maitseelamused täna kinoekraanil
Meenutame kuningannat! Millist toitu armastas Briti kuninganna Elizabeth II ja mida ta iial ei söönud?
Meenutame kuningannat! Millist toitu armastas Briti kuninganna Elizabeth II ja mida ta iial ei söönud? (12)
Head ja vajalikud rasvad aitavad ennetada haigusi! Millist rasvhapet napib tänapäeva inimeste toidulaual kõige enam?
Head ja vajalikud rasvad aitavad ennetada haigusi! Millist rasvhapet napib tänapäeva inimeste toidulaual kõige enam? (5)
Maailma toidukombed! Millistes riikides on hilinemine võõruspeole ja luristamine viisakusreegel?
Maailma toidukombed! Millistes riikides on hilinemine võõruspeole ja luristamine viisakusreegel?
VIDEOKOOL ALGAJALE KOKALE | Üllata oma sõpru või peret laupäeva hommikul õhulise omletiga
VIDEOKOOL ALGAJALE KOKALE | Üllata oma sõpru või peret laupäeva hommikul õhulise omletiga
NÕUANNE | Avastamist väärt vahuveine Hispaaniast, Luksemburgist, Austraaliast, Lõuna-Aafikast ja Kanadast
NÕUANNE | Avastamist väärt vahuveine Hispaaniast, Luksemburgist, Austraaliast, Lõuna-Aafikast ja Kanadast
Parimad mulliveinid ei piirdu šampanja, cava ja proseccoga!
Michelini tärnid lähivaates. Kui tavaliseks muutub kaaviari maitse
Michelini tärnid lähivaates. Kui tavaliseks muutub kaaviari maitse
Kuidas tärne jagatakse ja kvaliteedi ühtlust hinnatakse
Põllumajandus kolib jõudsalt linnaruumi - see kevad panevad ka lasteaiad üle Eesti kartuli maha
Põllumajandus kolib jõudsalt linnaruumi - see kevad panevad ka lasteaiad üle Eesti kartuli maha  (38)
Restoraniomanik Kristjan Peäske mõõdab oma restoranide ökoloogilist jalajälge. Kliendid eelistavad võõramaist liha rohkem
Restoraniomanik Kristjan Peäske mõõdab oma restoranide ökoloogilist jalajälge. Kliendid eelistavad võõramaist liha rohkem
Sotsiaalmeedia sensatsioon Fuudish nimetab viis toidugruppi, milles kasutatakse tervisele ohtlikke lisaaineid kõige rohkem
Sotsiaalmeedia sensatsioon Fuudish nimetab viis toidugruppi, milles kasutatakse tervisele ohtlikke lisaaineid kõige rohkem (33)
Vaata nimekirja lisaainetest, mida võiks igal juhul vältida
Kogemus: kuidas aastaid ärevuses ja masenduses vaevelnud müürilillekesest sai toitumist muutes ehedat elujõudu täis ettevõtlik naine
Kogemus: kuidas aastaid ärevuses ja masenduses vaevelnud müürilillekesest sai toitumist muutes ehedat elujõudu täis ettevõtlik naine
Oma Maitse 2021 lugejate lemmiklugu
Miks ma armastan jõululammast ehk Oma Maitse toimetaja erakordselt romantiline lugu tõestisündinud jõuluimest
Miks ma armastan jõululammast ehk Oma Maitse toimetaja erakordselt romantiline lugu tõestisündinud jõuluimest (10)
Moonika Siimets: eestlase jõululaud punasesse raamatusse? Verivorst on hea näide sellest, kuidas auväärsest jõulusaadikust on saanud barbaarne rudiment
Moonika Siimets: eestlase jõululaud punasesse raamatusse? Verivorst on hea näide sellest, kuidas auväärsest jõulusaadikust on saanud barbaarne rudiment (88)
Huvitav teada: miks osad taldrikud ja klaasid kiiresti kriimuliseks muutuvad? Kuidas leida poeriiulilt üles kvaliteetsed lauanõud?
Huvitav teada: miks osad taldrikud ja klaasid kiiresti kriimuliseks muutuvad? Kuidas leida poeriiulilt üles kvaliteetsed lauanõud? (12)
Toitumisterapeut Külli Holsting selgitab detailselt lahti: mis muutub sinu kehas, kui hakkad rohkem taimetoitu sööma?
Toitumisterapeut Külli Holsting selgitab detailselt lahti: mis muutub sinu kehas, kui hakkad rohkem taimetoitu sööma? (23)
Miks kaob siis vajadus kallite toidulisandite järele?
Siidritalu, kus muutuvad nii maitsemeeled kui eelistused ning lükatakse ümber müüt, et siider pole täiskasvanud inimese jook
Siidritalu, kus muutuvad nii maitsemeeled kui eelistused ning lükatakse ümber müüt, et siider pole täiskasvanud inimese jook
KÖÖGIIKOON | Kõikide toidublogijate ja telekokkade eelkäia Julia Child – bon appétit!
KÖÖGIIKOON | Kõikide toidublogijate ja telekokkade eelkäia Julia Child – bon appétit!
Gurmaan Jaagup Kreem teab täpselt, mida tuleb söögikohas eelroaks tellida: kui see on halb, ei tasu seal edasi olla, tuleb täielik kräpp
Gurmaan Jaagup Kreem teab täpselt, mida tuleb söögikohas eelroaks tellida: kui see on halb, ei tasu seal edasi olla, tuleb täielik kräpp
Motomehe söögiseiklustest siin- ja sealpool piiri
Interaktiivne graafik: Eesti veinil on oma tee, mis juhatab kätte ägedamad kohalikud veinimajad ja -mõisad
Interaktiivne graafik: Eesti veinil on oma tee, mis juhatab kätte ägedamad kohalikud veinimajad ja -mõisad (3)
Edulugu: metsikult menukas minipannkoogikohvik, kus ei ole ühtegi klienti - on ainult oodatud külalised
Edulugu: metsikult menukas minipannkoogikohvik, kus ei ole ühtegi klienti - on ainult oodatud külalised (12)
Mis teeb minipannkoogid nii vastupandamatuks?
Viis põhjust, miks on väga oluline juba väikesele beebile viisakaid lauakombeid õpetada
Viis põhjust, miks on väga oluline juba väikesele beebile viisakaid lauakombeid õpetada
Delfi
Viimased
Ärileht
Delfi Tasku
  • Reklaam
  • Kontakt
  • Tellimine
  • Üldtingimused
  • Tööpakkumised
  • Privaatsussätted
  • © 2023 Delfi Meedia AS
  • info@delfi.ee