• Ilmateade
  • Delfi
  • Saada vihje
  • Kontakt
  • Reklaam
Oma Maitse
  • Delfi Lood
  • Uudised
  • Retseptiveeb
  • Toit ja tervis
  • Retseptid
  • Podcastid
  • Black Food Festival
  • Oma Maitse Lemmik 2022
  • Telli
Põllumajandus kolib jõudsalt linnaruumi - see kevad panevad ka lasteaiad üle Eesti kartuli maha
Põllumajandus kolib jõudsalt linnaruumi - see kevad panevad ka lasteaiad üle Eesti kartuli maha  (40)
Restoraniomanik Kristjan Peäske mõõdab oma restoranide ökoloogilist jalajälge. Kliendid eelistavad võõramaist liha rohkem
Restoraniomanik Kristjan Peäske mõõdab oma restoranide ökoloogilist jalajälge. Kliendid eelistavad võõramaist liha rohkem
Sotsiaalmeedia sensatsioon Fuudish nimetab viis toidugruppi, milles kasutatakse tervisele ohtlikke lisaaineid kõige rohkem
Sotsiaalmeedia sensatsioon Fuudish nimetab viis toidugruppi, milles kasutatakse tervisele ohtlikke lisaaineid kõige rohkem (33)
Vaata nimekirja lisaainetest, mida võiks igal juhul vältida
Kogemus: kuidas aastaid ärevuses ja masenduses vaevelnud müürilillekesest sai toitumist muutes ehedat elujõudu täis ettevõtlik naine
Kogemus: kuidas aastaid ärevuses ja masenduses vaevelnud müürilillekesest sai toitumist muutes ehedat elujõudu täis ettevõtlik naine
Oma Maitse 2021 lugejate lemmiklugu
Miks ma armastan jõululammast ehk Oma Maitse toimetaja erakordselt romantiline lugu tõestisündinud jõuluimest
Miks ma armastan jõululammast ehk Oma Maitse toimetaja erakordselt romantiline lugu tõestisündinud jõuluimest (10)
Moonika Siimets: eestlase jõululaud punasesse raamatusse? Verivorst on hea näide sellest, kuidas auväärsest jõulusaadikust on saanud barbaarne rudiment
Moonika Siimets: eestlase jõululaud punasesse raamatusse? Verivorst on hea näide sellest, kuidas auväärsest jõulusaadikust on saanud barbaarne rudiment (88)
Huvitav teada: miks osad taldrikud ja klaasid kiiresti kriimuliseks muutuvad? Kuidas leida poeriiulilt üles kvaliteetsed lauanõud?
Huvitav teada: miks osad taldrikud ja klaasid kiiresti kriimuliseks muutuvad? Kuidas leida poeriiulilt üles kvaliteetsed lauanõud? (12)
Toitumisterapeut Külli Holsting selgitab detailselt lahti: mis muutub sinu kehas, kui hakkad rohkem taimetoitu sööma?
Toitumisterapeut Külli Holsting selgitab detailselt lahti: mis muutub sinu kehas, kui hakkad rohkem taimetoitu sööma? (23)
Miks kaob siis vajadus kallite toidulisandite järele?
Siidritalu, kus muutuvad nii maitsemeeled kui eelistused ning lükatakse ümber müüt, et siider pole täiskasvanud inimese jook
Siidritalu, kus muutuvad nii maitsemeeled kui eelistused ning lükatakse ümber müüt, et siider pole täiskasvanud inimese jook
KÖÖGIIKOON | Kõikide toidublogijate ja telekokkade eelkäia Julia Child – bon appétit!
KÖÖGIIKOON | Kõikide toidublogijate ja telekokkade eelkäia Julia Child – bon appétit!
Gurmaan Jaagup Kreem teab täpselt, mida tuleb söögikohas eelroaks tellida: kui see on halb, ei tasu seal edasi olla, tuleb täielik kräpp
Gurmaan Jaagup Kreem teab täpselt, mida tuleb söögikohas eelroaks tellida: kui see on halb, ei tasu seal edasi olla, tuleb täielik kräpp
Motomehe söögiseiklustest siin- ja sealpool piiri
Interaktiivne graafik: Eesti veinil on oma tee, mis juhatab kätte ägedamad kohalikud veinimajad ja -mõisad
Interaktiivne graafik: Eesti veinil on oma tee, mis juhatab kätte ägedamad kohalikud veinimajad ja -mõisad (3)
Edulugu: metsikult menukas minipannkoogikohvik, kus ei ole ühtegi klienti - on ainult oodatud külalised
Edulugu: metsikult menukas minipannkoogikohvik, kus ei ole ühtegi klienti - on ainult oodatud külalised (12)
Mis teeb minipannkoogid nii vastupandamatuks?
Viis põhjust, miks on väga oluline juba väikesele beebile viisakaid lauakombeid õpetada
Viis põhjust, miks on väga oluline juba väikesele beebile viisakaid lauakombeid õpetada
Moonika Siimets: hetk iseendaga ehk kuidas täpselt ajastatud õigel toidul võib tõesti olla sisse segatud ka imevägi
Moonika Siimets: hetk iseendaga ehk kuidas täpselt ajastatud õigel toidul võib tõesti olla sisse segatud ka imevägi (1)
Edulugu: 24-aastane Kelly Kangur on üles ehitamas tõelist tulevikuäri — nõudlus tema täielikult lahustuva ja söödava kilematerjali järele kasvab iga päevaga
Edulugu: 24-aastane Kelly Kangur on üles ehitamas tõelist tulevikuäri — nõudlus tema täielikult lahustuva ja söödava kilematerjali järele kasvab iga päevaga
Forbes valis Kelly 30 mõjukama noore ettevõtja sekka
Rahvusvahelise haardega vegankokk ja koolitaja Luis Garcia: ei vasta tõele, et Eestis on vegan olla kallis ja keeruline
Rahvusvahelise haardega vegankokk ja koolitaja Luis Garcia: ei vasta tõele, et Eestis on vegan olla kallis ja keeruline (3)
Podcast Toidujutud: headele kõhubakteritele maitsev toit hakkab sinu tervist otsekohe mõjutama! Teemat selgitab Priit Lumi
Podcast Toidujutud: headele kõhubakteritele maitsev toit hakkab sinu tervist otsekohe mõjutama! Teemat selgitab Priit Lumi
Lahe lugu: kuidas vallatu kutsika tembud Eesti põnevaimale veinimajale aluse panid
Lahe lugu: kuidas vallatu kutsika tembud Eesti põnevaimale veinimajale aluse panid
Ülekaalulise Leo Aadeli suur elumuutus: hakkasin kaalu langetama, sest tundsin, et tahaksin veel kaua tervena elada
Ülekaalulise Leo Aadeli suur elumuutus: hakkasin kaalu langetama, sest tundsin, et tahaksin veel kaua tervena elada (5)
Lisatud Leo lemmik tervislik retsept
Toitumisterapeut Külli Holsting selgitab, miks on seente raviomadused ja toitaineline väärtus nii kõrge
Toitumisterapeut Külli Holsting selgitab, miks on seente raviomadused ja toitaineline väärtus nii kõrge (16)
Seente tervislikkust on tegelikult veel väga vähe uuritud!
Moonika Siimets kehvast koolitoidust: kartulikrõpse ja saiakesi kokku ahmivaid lapsi vaatasin varem kriitiliselt, nüüd aga kaastundega — ilmselt nad on näljased
Moonika Siimets kehvast koolitoidust: kartulikrõpse ja saiakesi kokku ahmivaid lapsi vaatasin varem kriitiliselt, nüüd aga kaastundega — ilmselt nad on näljased (28)
Sommeljee ja psühholoog selgitavad: miks on järsult kerkinud nõudlus alkoholivaba alkoholi järele?
Sommeljee ja psühholoog selgitavad: miks on järsult kerkinud nõudlus alkoholivaba alkoholi järele? (49)
Miks eelistatakse seltskonnas vee või mahla asemel alkovaba õlut?
Kõvasti kaalu langetanud tippkokk Priit Toomits pole headest maitsetest loobunud — edu saladuseks on paar väikest, aga põhimõttelist muudatust
Kõvasti kaalu langetanud tippkokk Priit Toomits pole headest maitsetest loobunud — edu saladuseks on paar väikest, aga põhimõttelist muudatust (11)
Vaata peakoka lemmikretsepti ka!
Sisuturundus
MÕTLEMAPANEV DOKUMENTAAL! Kas varsti enam meres kalu ei olegi?
MÕTLEMAPANEV DOKUMENTAAL! Kas varsti enam meres kalu ei olegi? (25)
Juubilar Vladislav Koržets: me ei pea iga asja, mis lendab, roomab või ujub, kohe ära sööma
Juubilar Vladislav Koržets: me ei pea iga asja, mis lendab, roomab või ujub, kohe ära sööma (25)
Kust ammutavad ilu ja rõõmu Oma Maitse tegijad? Panime ritta meie lemmikud toiduraamatud
Kust ammutavad ilu ja rõõmu Oma Maitse tegijad? Panime ritta meie lemmikud toiduraamatud (1)
Räägi kaasa: milline kokaraamat on sind kõige rohkem aidanud?
Sommeljee Annamari Nikkel õpetab: veinid on uskumatult kaloririkkad, aga on üks kuldreegel, mille järgi saad valida kõige taljesõbralikuma joogi
Sommeljee Annamari Nikkel õpetab: veinid on uskumatult kaloririkkad, aga on üks kuldreegel, mille järgi saad valida kõige taljesõbralikuma joogi (3)
Kuhu sööma minna? Vaata, millised Põhja-Eesti mõisad parimat kohalikku toitu pakuvad
Kuhu sööma minna? Vaata, millised Põhja-Eesti mõisad parimat kohalikku toitu pakuvad (2)
Toitumisterapeut Külli Holsting: kõige efektiivsemalt paneb kalorid põlema just pärast seda einet tehtud jalutuskäik
Toitumisterapeut Külli Holsting: kõige efektiivsemalt paneb kalorid põlema just pärast seda einet tehtud jalutuskäik (50)
16-aastaselt äriga alustanud Liisi Tarvo pöörane edulugu: kuidas noor tüdruk unenäost sündinud ideest eduka kohvikuketi püsti pani
16-aastaselt äriga alustanud Liisi Tarvo pöörane edulugu: kuidas noor tüdruk unenäost sündinud ideest eduka kohvikuketi püsti pani (25)
Mis on tema maitsvate ja tervislike vrappide saladus?
Elina Nechayeva toidust ja figuurist: mulle öeldi kord, et kullake, kui sina tahad ooperilauljaks saada, pead vähemalt 30 kilo juurde võtma
Elina Nechayeva toidust ja figuurist: mulle öeldi kord, et kullake, kui sina tahad ooperilauljaks saada, pead vähemalt 30 kilo juurde võtma (82)
Laulja ilu saladused ja salajase rabarberikoogi retsept ka
Oma Maitse tiir ümber Eesti: kuidas elasid koroonakriisi üle väikesed kohalikud turismitalud? Kuhu minna suvel mõnusaid maitseüllatusi otsima?
Oma Maitse tiir ümber Eesti: kuidas elasid koroonakriisi üle väikesed kohalikud turismitalud? Kuhu minna suvel mõnusaid maitseüllatusi otsima?
Taimetark Kristel Vilbaste ei mõista eestlaste karulauguhullust: ühtegi tervislikku taime ei tohiks süüa rohkem kui kaks nädalat
Taimetark Kristel Vilbaste ei mõista eestlaste karulauguhullust: ühtegi tervislikku taime ei tohiks süüa rohkem kui kaks nädalat (32)
Eduka looduskosmeetikasarja HOIA homespa looja Triinu Karolin kasvatab kogu toidu perele ise: ainult nii saan kindel olla, et toit on täiesti puhas
Eduka looduskosmeetikasarja HOIA homespa looja Triinu Karolin kasvatab kogu toidu perele ise: ainult nii saan kindel olla, et toit on täiesti puhas
Nipid mitmekülgse ja saagirikka aia rajamiseks
Eduõpetuse õpetaja Kai Oja selgitab: me teame, et peaks toituma tervislikult, miks me seda siis ei tee?
Eduõpetuse õpetaja Kai Oja selgitab: me teame, et peaks toituma tervislikult, miks me seda siis ei tee? (29)
Kuidas oma mõtlemist ümber programmeerida?
Lihtsad nõksud: kuidas tuunida kööki?
Lihtsad nõksud: kuidas tuunida kööki? (2)
Kas Eestis kasvatatud viinamarjad ja nendest tehtud vein suudavad antioksüdantide sisalduselt lõunamaistega konkureerida?
Kas Eestis kasvatatud viinamarjad ja nendest tehtud vein suudavad antioksüdantide sisalduselt lõunamaistega konkureerida? (5)
MÕTTEKOHT | Teisel pool maakera korjavad lapsed vägivalla ähvardusel banaane ja kakaod. Aga mis see minu asi on?
MÕTTEKOHT | Teisel pool maakera korjavad lapsed vägivalla ähvardusel banaane ja kakaod. Aga mis see minu asi on? (240)
Kui õiglane on sinu toit?
Moonika Siimets: mina olen tähele pannud, et kui vähegi viitsimist, siis suureks abiks toidu pealt kokku hoiul on...
Moonika Siimets: mina olen tähele pannud, et kui vähegi viitsimist, siis suureks abiks toidu pealt kokku hoiul on... (23)
Kristina Šmigun-Vähi: täna on olukord täpselt sama kui 30, 40 aastat tagasi – et ega see koolitoit kõlba ikka kuskile ...
Kristina Šmigun-Vähi: täna on olukord täpselt sama kui 30, 40 aastat tagasi – et ega see koolitoit kõlba ikka kuskile ... (131)
Delfi
Kõik uudised
Ärileht
Delfi Lood
  • Reklaam
  • Kontakt
  • Tellimine
  • Üldtingimused
  • Tööpakkumised
  • Privaatsussätted
  • © 2022 Ekspress Meedia AS
  • info@ekspressmeedia.ee