Toomas Uibo muutusi ei karda ja risti ette ei löö. Mis on peatse riigimehe suurim toidupahe ja millist jubedust on ta elus maitsenud?
Toomas Uibo tegevusalade nimekiri on kirju ja põnev, ta sai tuntuks juba lapsena inglihäälega lauldes, sealt edasi on ta töötanud õpingute kõrvalt tislerina, seejärel tegelenud ettevõtlusega mööblitööstuses, õppinud lennuinstruktoriks, juhtinud lumesahkasid tootvat ettevõtet, kuid maandunud lõpuks ikkagi lennunduses. Peagi lisandub tema kirjusse kohvrisse järgmine amet - riigikogu liige. Kuid ükskõik kes sa oled, sööma peab igaüks. Milline toit siis nii aktiivse inimese kujundanud on?
Oleme Toomasel külas ja ta valmistab meile süüa. Ta lubas, et teeb midagi väga lihtsat, mis on samal uskumatult maitsev. Nähes köögis vaid porrulauku ja ei suurt muud midagi, nuputame, mis see küll võiks olla. Tulebki välja, et meie tänane lõunasöök on porrulauk porrulauguga - juba ette rutates võin öelda, et vaatamata meie mõningatele eelarvamustele oli see tõesti uskumatult maitsev. Samal ajal, kui Toomas kokkab, räägime juttu ja teeme pilte.