Kas tehnika õpib küpsetama lihaalternatiive?

Praegu kauplustesse jõudmas järjest uusi alternatiivseid toiduaineid, ka liha asendamiseks. Nende puhul võib kasutajatel tekkida küsimusi, kas läheb vaja teistsugust panni või kuidas neid toite kõige paremini valmistada? Chevalley märgib, et kõik uued toiduained kaasatakse kodutehnika tootearendusse, siit võivad sündida uued funktsionaalsused ahjudele ja muule köögitehnikale.

Ja mitte ainult kuumutamine ja küpsetamine ei ole fookuses, vaid Chevalley märgib, et ka teadmine, et taimsete toitude jaoks ei ole vaja tingimata külmikuid jahutusega 4 kraadini, nagu liha või kala nõuavad. Seega võib muutused inimeste toidulaual ja veganluse populaarsuse kasv tuua uusi külmikuid või jahekappe temperatuuriga näiteks 10–12 kraadi, mis samuti on energiasäästlikumad.