Mullifestivali AVAMULL valatakse pokaalidesse reedel, 14.aprillil White Guide pärjatud, kaluriküla tipprestoranis Särgning mulli vürtsitab humoorikas Jaan Alliku veiniteemaline mälumäng! DJ Paap Uspenski rütmide saatel kestab pidu varaste hommikutundideni!

Festivali suur sündmus MULLIMESS toob laupäeval, 15.aprillil kokku 17 maaletoojat, kelle hulgas on nii meile tuntud suuremad tegijad kui ka väikeste veinimõisade maaletoojad.
Samal ajal messiga toimub ka rekordarv, 11 mullile pühendatud koolitust - šampanjad, cremante`d, cava`d, Itaalia pärlid Trento DOC ja Franciacorta, Saksa ja Austria sektid, Inglise mullid, Lõuna-Aafrika Cap Classique`d jt. Ei puudu koolitustelt ka kihiseva veini parimad kaaslased austrid, kaaviar ja kalamari.

Mullifestivali koolitusi viivad läbi meile kõigile tuntud sommeljeed veinimaailmast – Urvo Ugandi, Indrek Poolak, Kristel Nõmmik, Kristjan Markii, Urmas Linnamägi, Kristel Voltenberg, Andres Erm, Karl-Erik Laanet. Lisaks austrikuningas Mikk Metstak! Kõik oma ala tipud! KunaFestivali mõni koolitus on juba mulliarmastajaid täis, siiskiika koheselt Mullifestivali koolituste kava ja pane oma põnev mulliprogramm paika!

Mullimessi laupäeva lõpetab VJ Andrus Kuzmini video-retrodisko Kuressaare kuumimas NABA baaris!

Mõnikord vajavad ka pühapäevad mulli ja mulinat.Pühapäeval, 16.aprillil pakubki Kuressaare õdusaim restoran Castello lisaks mullile sinna juurde imemaitsva brunchi. Sommeljee Kristel Nõmmiku vestlustega kihisevast saab see kindlasti olema üks kõige ideaalsem pühapäeva hommikupoolik üldse ;)

Saaremaa Mullifestivali raames on sul valida 15 erineva ürituse vahel.
Luba endale väike saarepuhkus luksuslike jookide, söökide ja inimeste keskel!


Jooksvaid uudiseid Saaremaa Mullifestivali kohta saab jälgida mullifestival.eu

Piletid müügil Piletitaskus.