Köögikuninganna Ina Garteni kasulikud nipid, mida järgides on toiduvalmistamine lust ja lillepidu
(1)Köögikuninganna Ina Garten kirjutab raamatuid, juhib telesaateid Food Networkis ja Discovery+ kanalis ja peab maailmas väga tuntud blogi Barefoot Contessa. Oleme juba varasemalt jaganud tema väärtuslikku soovitust ühe olulise köögiriista välja vahetamiseks, aga targal naisel jagub toidutegemist oluliselt lihtsustavaid ja parendavaid soovitusi muidugi rohkem. Vaata, mida tal on öelda leiva säilitamise ning külalistele toidu valmistamise kohta ning mis nõksu tema kasutab, et poeletilt kõige maitsvam kana üles leida.
1. Külmuta leib viiludena. Kui terve suur leivapäts külmikusse pista, jääb see pärast välja võttes imeliku tekstuuriga või selle vastiku külmkapimaitsega, mida me kõik vihkame. Ina Garten soovitab ajakirjas Food and Wine leiva enne külmikusse pistmist suupärasteks tükkideks viilutada ning tihedalt toidukilesse mässida - sel viisil saad üles sulatada just sobiva koguse ning külmkapimaitset toidule juurde ei tule.