Saates räägime:

  • Restoranide tööseisakust 31. oktoobril ja selle tulemustest

  • Mis peitub Lahepere pere külmikus ja kuidas kodurestorani telgitagustes perekond tegelikult sööb?

  • Ning loomulikult kõlab saates mitmeid Heleni retseptinippe:

  • Heleni pärmitaina nipid ja jõuluse pohla-martsipanikringli retsept

  • Jõulukeeksi inspiratsioon ja nipid

  • Heleni nutikas abimees ja kringlite küpsetamise nipp, mis annab alati perfektse tulemuse

  • Suitsulillkapsa risotto ja kuidas teha suitsulillkapsast kodus

  • Tatrasalati retsept

  • Borši juhised ja nipid. „Me tegime kokakoolis oma eksamitööks ka boršisuppi! Oi me saime kiita.“

  • Kuidas ja kus kasutada mädarõigast?

  • Heleni jäägiralli nipid pühadejärgseteks päevadeks - kuidas kasutada jõuluõhtusöögi ülejääke nutikalt?

  • Ja kuula kindlasti lõpuni, sest lõpus kõlavad Heleni kuulsate kaneelisaiade nipid

  • „Kui Rootsi kuninganna tuli, siis üks Rootsi krahvinna ütles, et need on parimad kaneelisaiad, mida ta saanud on,“ jagab Helen ühte ilusaimat komplimenti.

Mõnusat kuulamist!

Kuidas see lugu Sind end tundma pani?

Rõõmsana
Üllatunult
Targemalt
Ükskõikselt
Kurvana
Vihasena
Loe hiljem
Jaga
Kommentaarid