Joel räägib, kuidas aasta alguses mõtles, et ta ei viitsi enam 10 asja korraga teha ja võttis ühe oma ettevõtetest ja läks E-R 9-17 seda juhtima. „Tegin seda mingi kuu aega vist ja mul hakkas mega igav. Siis sain aru, et ma ei saa oma loomuse vastu,“ jagab Joel, et talle sobib, kui on korraga mitu asja käsil. „Mitmed psühholoogid on mulle öelnud, et Joel, sul käibki nii ja sa oledki selline. Sa teed kõige paremad saavutused siis, kui sul on natuke pingeline. Varem oli see suur probleem, sest ma läksin närvi ja ma ei saanud hakkama iseendaga. Sest kõike oli nii palju. Nüüd tean, et nii ongi hea ja mina töötangi täpselt sellistel tuuridel. Ma olen ralliauto, aga ralliautoga saab ju aeglaselt ka sõita.“

Tänases saates:

  • Joeli ettevõtluse õppetundidest ja lõbusad lood põrumistest. „Cateringi valdkond on see, kus asju juhtub.“

  • „Ma ei jõudnudki ühele üritusele, sest me panime eelmine õhtul mingi korraliku peo maha,“ jagab Joel ühte värvikat lugu

  • Kuidas Joel tuleb toime negatiivse kriitikaga? „Alguses see ikkagi väga ajas närvi,“ jagab Joel. „Aga tänaseks on paks nahk ja teadmine, et ma ei saagi kõigile meeldida.“

  • Joeli viimase aja lemmikraamatud ja soovitused

  • Millest Joel täna unistab?

  • Kuidas Joel iseennast inimesena kirjeldab?

  • Vabastavast hingamisest ja mõttemustrite muutmisest

  • Mida ütleks Joel 20-aasta tagusele iseendale?

  • Hea hulk tomatinippe: magustoit, tomatisalsa, tomatipastat, tomati-hakkliha supp

  • Vitello Tonnato retsept ja nipid

  • Mida pakkuda süüa, kui sõbrad tulevad õhtul külla?

  • Mis peitub Joeli külmkapis?

  • Joeli „külmikukraabe“ tüüpi pajaroa retsept

  • Joeli hommikuse Vitello tonnato moodi võiku retsept

  • Särtsaka täidetud omleti retsept

  • Kuidas teha Joeli kuulsat kodust guljašši ja millist salajast koostisosa ta kasutab

  • Mida Joel üldse köögis teha ei viitsi?

  • Millise restoraniroa eest oleks Joel nõus jäseme andma?