Saates räägime:

- Kuidas Merle elas ja töötas täiskohaga Luksemburgis, oli väikelaste ema ning samal ajal õppis intensiivõppes Pariisis kondiitrikoolis

- Mis oli see salajane lause, mille Le Gordon Bleu kooli õppejõud talle lõpetamisel kõrva sosistas, mida Merle endaga alati kaasas kannab?

- Milliseid erinevaid biskviite on olemas ja mis on nende erinevused? Milline neist on Merle enda lemmikbiskviit ja kuidas käib selle valmistamise protsess?

- Kuidas tagada, et tordid ei vajuks ja hoiaks ka tundide möödudes oma kaunist välimust?

- Mis on kondiitrite salajane nipp, kuidas glasuurida perfektset torti?

- Kuidas rullida tainaid või martsipani, et saada ühtlane tulemus?

- Kuidas valmistus Eesti kondiitrite tiim IKA Culinary Olympics’iks?

- Kuidas valmis suursugune šokolaadikuju, mida Eesti meeskond kokkade olümpial presenteeris?

- Kuidas kindlustada, et šokolaadi fondanti keskele jääks vedel voolav sisu?

- Kuidas valmistada makroone ja mis nippidega need alati õnnestuks ja mis vahe on prantsuse ja itaalia valmistusmeetoditel? Kas ilm mõjutab makroonide õnnestumist?

- Tordi kaunistamise baasreeglid ja nipid

- Merle koduse kreemise hakklihasupi retsept, granadilli ganache’i retsept, valge šokolaadi ja kreeka jogurti mousse’i retsept ja palju muid kasulikke nippe!

Kuidas see lugu Sind end tundma pani?

Rõõmsana
Üllatunult
Targemana
Ükskõiksena
Kurvana
Vihasena