Saates räägime:

- Kuidas Merle elas ja töötas täiskohaga Luksemburgis, oli väikelaste ema ning samal ajal õppis intensiivõppes Pariisis kondiitrikoolis

- Mis oli see salajane lause, mille Le Gordon Bleu kooli õppejõud talle lõpetamisel kõrva sosistas, mida Merle endaga alati kaasas kannab?

- Milliseid erinevaid biskviite on olemas ja mis on nende erinevused? Milline neist on Merle enda lemmikbiskviit ja kuidas käib selle valmistamise protsess?

- Kuidas tagada, et tordid ei vajuks ja hoiaks ka tundide möödudes oma kaunist välimust?

- Mis on kondiitrite salajane nipp, kuidas glasuurida perfektset torti?

- Kuidas rullida tainaid või martsipani, et saada ühtlane tulemus?

- Kuidas valmistus Eesti kondiitrite tiim IKA Culinary Olympics’iks?

- Kuidas valmis suursugune šokolaadikuju, mida Eesti meeskond kokkade olümpial presenteeris?

- Kuidas kindlustada, et šokolaadi fondanti keskele jääks vedel voolav sisu?

- Kuidas valmistada makroone ja mis nippidega need alati õnnestuks ja mis vahe on prantsuse ja itaalia valmistusmeetoditel? Kas ilm mõjutab makroonide õnnestumist?

- Tordi kaunistamise baasreeglid ja nipid

- Merle koduse kreemise hakklihasupi retsept, granadilli ganache’i retsept, valge šokolaadi ja kreeka jogurti mousse’i retsept ja palju muid kasulikke nippe!