„Kunagi, kui ma oma esimesele tüdrukule süüa tegin, siis käisin Pärnus Selveris lettide vahel ringi ja ma ei osanud mitte midagi valida. Sa ei oskagi siis valida. Aga see hetk ma mõtlesin, et ma tahan jõuda sinna, kus ma saan aru toorainest,“ jagab Margo isiklikku lugu. „Ja ma võin vist nüüd öelda, et ma olen jõudnud sinna.“

„Me võime igast põnevaid asju kokku panna, aga kui ta suus ei toimi, siis vahet ei ole, kui ilus ta välja näeb,“ selgitab Margo oma põhimõtteid. „Alati peab olema esmalt mega äge suus ja alles siis mõtled, kuidas ta välja näeb.“

Tänases saates kuuleme:

  • Yakitoris on kõige alus Tare kaste - kuidas seda teha? Ja milline on sellel seos Eesti leivaga?

  • Millise tooraine puhul on vaja sihtida kvaliteeti? Ja millise tooraine puhul võib võtta soodsama?

  • Kust saab Eestis parimaid mereande?

  • Mis on Margo viimase kolme aasta kasvu ja loomingu saladus?

  • Mis seob Margot Jaapani ja Aasia köögiga?

  • Miks peaks endale riisikeetja soetama?

  • Kuidas keeta perfektset riisi?

  • Kuidas ära tunda kvaliteetset riisi?

  • Üks Margo salanipp, mis teeb paté eriti mõnusaks.

  • Kuidas teha perfektset munaputru ja mis on klassikaline viga, mida enamasti tehakse?

  • Margo jagab nippe, kuidas teha ideaalset pošeeritud muna.

  • Mis kartulisorti soovitab Margo kasutada imehea kartulipudru valmistamiseks?

  • Ja loomulikult uurime, mis peitub Margo külmikus.

Mõnusat kuulamist!