Kui söödud on rohkem kui vaja ja kõht annab märku, et nüüd oleks aeg millegi kergema järgi, vaata retsepte, mis koosnevad ainult kõhusõbralikest toiduainetest.

Palgapäevani on veel aega ja kappides haigutab tühjus? Või otsid ideid, kuidas ära kasutada olemasolevad toiduained? Panime kokku loetelu soodsatest retseptidest, mis rahakotti suurt auku ei näri ja mis aitavad palgapäevani vastu pidada:

Supp on alati hea mõte! Eriti siis, kui õues puhub kõle tuul, tuiskab ja tormab ja peas vasardab ainult üks mõte: tahaks sooja! Need supid siin lükkavad ümber müüdi supist kui lahjast ja mõttetust lurrist ning pakuvad kosutust ja suurepärast maitseelamust ka neile, kelle meelest supp siiani söök pole olnud.

Praegu on eriti oluline pakkuda oma kehale toitu, mis aitab tal terve ja tugevana püsida ning vastu panna viiruste ja pisikute pealetungile.

Kui on aga soov kaalust alla võtta, ei ole vaja tingimata suurt nälga tunda. Söö tervislikku ja tasakaalustatud toitu õigetes kogustes ning kaal hakkab langema!

Siit aga leiad terve hulga lisandeid, mis tõenäoliselt sinu igapäevamenüüsse ei kuulu, aga mille vastu saad välja vahetada juba igavaks muutunud makaronid, kartulid ja riisi.

Aga kui tekib isu millegi eriti hea järgi, on aeg küpsetama hakata! Leiba, saia ja karaskit, maitsvaid ja muredaid või pehmeid ja suussulavaid küpsiseid, kiireid kooke või uhkeid torte - kõike saab!

Ja pühapäevased pannkoogid olgu sel nädalal pisut uhkemad kui tavaliselt! Ideed ja retseptid leiad siit: