Alustame ikka klassikast!

Vaata retsepti Retseptiveebist!

Maapähklivõipannkoogid banaaniga
Autor: Mari-Liis Ilover

Kui armastad maapähklivõid, saavad need pannkoogid kindlasti su lemmikuteks. Pätsikesi süües on raske uskuda, et need ei sisalda grammigi jahu – nii mõnusalt kohevad!

Maapähklivõipannkoogid banaaniga

Vaata retsepti Retseptiveebist!

Kõrvitsapannkoogid
Autor: Mari-Liis Ilover

Kohevad pannkoogid on vürtsitatud sügiseste maitseainetega. Küpseta neid nõrgal kuumusel ja pigem kauem, siis ei kõrbe pontsakad pannkoogid pealt ära ja sisu jõuab kenasti valmis küpseda. Võimaluse korral kasuta tihedama viljalihaga kõrvitsat, nagu muskaat- või pähkelkõrvits, et püree ei jääks liiga vesine.

Kõrvitsapannkoogid

Vaata retsepti Retseptiveebist!

Banaanipannkoogid mustikatega
Autor: Mari-Liis Ilover
Banaanipannkoogid mustikatega

Vaata retsepti Retseptiveebist!

Pannkoogid mandlijahust
Autor: Mari-Liis Ilover

Mandlimagusad pähklimekiga pannkoogid on täiesti teraviljapriid. Valmista mandlijahu ise, jahvatades mandlilaastud kohviveskis peeneks.

Pannkoogid mandlijahust

Vaata retsepti Retseptiveebist!

Kodujuustupannkoogid maisijahust
Autor: Hele-Mai Alamaa

Kodujuustupannkoogid maisijahust

Vaata retsepti Retseptiveebist!

Kohupiima-täisterakaerajahu pannkoogid
Autor: Britt Paju

Kikerhernepannkoogid

Vaata retsepti Retseptiveebist!

Pannkoogirull
Autor: Ragne Värk

Rullis pannkook on imehea – selle tõestuseks on seesama küpsetis. Eeskujuks on klassikaline rullbiskviit, ainult et biskviidi ­asemel astub mängu ahjus küpsetatud pannkook. Pealt jääb kook meeldivalt õhuke, lastes särada imemaitsval kohupiima-­hapukooretäidisel, millele on helde käega sekka puistatud piimašokolaaditükke. Täidis ise tuleb nii hea, et serveerin seda ­ viimasel ajal kiire magustoiduna, mis on ideaalseks preemiaks pärast väsitavat päeva.

Pannkoogirull

Vaata retsepti Retseptiveebist!

Kaerahelbe-banaani pannkoogid
Autor: Britt Paju

Kaerahelbe-banaani pannkoogid

Vaata retsepti Retseptiveebist!

Paks pannkook kondenspiima ja jäätisega
Autor: Ragne Värk

Tegu on ülimalt mõnusate ampsakatega. Valmib üks suur ja väga paks pannkook, mis rebitakse tükkideks ning ­serveeritakse siis kõige hea ja paremaga. Siin retseptis saavad pannkoogitükid endale seltsiks tuhksuhkrut, ­lisaks pisut voolavat kondenspiima, jäätist ja mandlilaaste!

Paks pannkook kondenspiima ja jäätisega

Vaata retsepti Retseptiveebist!

Pannkoogikuhil šokolaadiga
Autor: Kertu Lukas

Pannkoogitort püüab kinni ka kõige unisema pilgu ...

Pannkoogikuhil šokolaadiga
Vaata retsepti Retseptiveebist!

Rebitud pannkoogid ­banaaniviilude ja ­pudinguga
Autor: Ragne Värk

Alati ei pea peolauda kaunistama ­uhke tort või kook. Ka lihtsad pannkoogid võivad pisut ehituna sobida külalistele ­pakkumiseks.

Rebitud pannkoogid ­banaaniviilude ja ­pudinguga

Vaata retsepti Retseptiveebist!

Õhukesed pannkoogid soolakaramelli ja kaneeliõuntega
Autor: Mari-Liis Ilover

Õhukesed pannkoogid soolakaramelli ja kaneeliõuntega

Vaata retsepti Retseptiveebist!

Kuidas see lugu Sind end tundma pani?

Rõõmsana
Üllatunult
Targemana
Ükskõiksena
Kurvana
Vihasena