Maitsev kõhutäis, millest saavad osa ka pere kõige pisemad. Kalanahk jääb pärast praadimist mõnusalt krõbe ning pakub mudilastele suurt rõõmu.

Grillitud antrekoot maitsevõiga

Liharoogade valmistamiseks ei pea alati kuluma tunde. See on ehe näide, et ka vaid poole tunniga võid valmistada hõrgu antrekoodi. Kasuta viimaseid grillilmasid hästi ära!

Grillitud antrekoot maitsevõiga

Britt Paju antrekoodiretsepti leiad Retseptiveebist!

Lillkapsa-brokoligratään

Juustune gratään on tänu kapsastele kerge, teisalt tänu juustule ja munadele parajalt toekas. Ühesõnaga täiuslik!

Lillkapsa-brokoligratään

Mari-Liis Iloveri kapsagratääni retsept on olemas Retseptiveebis!

Ahjus küpsetatud lihapallid mozzarella ja lehtkapsapestoga

Lihapallid armastavad ürte, seekord annab lisamaitset aga erkroheline lehtkapsapesto ning lisaks sellele järelküpsevad lihapallid ahjus tomatikastmes ja mozzarella-katte all.

Ahjus küpsetatud lihapallid mozzarella ja lehtkapsapestoga

Tuuli Mathisen õpetab lihapalle tegema Retseptiveebis!

Ühepotipasta koorekastmes kanaga

Ühepotipastad ei kandideeri küll autentsete pastaroogade nimetusele, aga mõnusaks mugavusroaks on igal juhul. Ja lihatükid jäävad sellises pastaroas palju pehmemad. Vali vaid piisavalt suur ja kõrgete äärtega pott või pann, kuhu kogu see häädus korraga podisema mahub.

Ühepotipasta koorekastmes kanaga

Tuuli Mathiseni retsepti leiad Retseptiveebist!

Ramen-supp kanafilee, nuudlite, muna ja brokoliga

Aromaatse leeme jõud on kausisupi hea maitse võtmeks. Kodusele kanapuljongile saad maitselisa anda sojakastme, riisiäädika ja seesamiõliga.

Ramen-supp kanafilee, nuudlite, muna ja brokoliga

Tuuli Mathiseni ramen-supi tegemisõpetus on üleval Retseptiveebis!

Kõrvitsarisoto kitsejuustuga

Kaunilt kollane ja kreemine riisiroog kõrvitsast. Täpiks i-peal on kitsejuust.

Kõrvitsarisoto kitsejuustuga

Koorene kana-porru-­seenepirukas

Võiselt krõbedate lehttainaruutude all paksus koorekastmes olev ­tasakaalus maitsetega tagurpidi pirukas. Täidis on nii kreemjas, et taina rabedus saaks rikutud, kui pirukat õigetpidi teha. Kõrvale paku rohelist salatit. Vajad 1,5-liitrist kandilist või ümmargust ahjuvormi.

Koorene kana-porru-­seenepirukas

Rita Osa pirukaretsepti leiad Retseptiveebist!

Suitsukanasalat

Seda suitsukanasalati retsepti kiidetakse alati! Ja jätke meelde — ohtralt majoneesi, ja just Hellmann’si oma.

Vaata lähemalt Retseptiveebist!

Gnocchi’d hernepesto ja lõhega

See kaunis roheline roog toob kevade kohe lähemale! Kasutades juba valmis pestot valmib roog eriti lihtsalt.

Gnocchi’d hernepesto ja lõhega

Dagris Punderi retsept on üleval Retseptiveebis!