Kui üldiselt soovitatakse piim enne soojaks teha, siis Heleni sõnul võid selle etapi mikseris tainast sõtkudes vahele jätta.„Võid panna kõik ained korraga mikserisse, ei ole vaja eelnevalt soojendada, sest kui masin seda nii kaua segab, siis ta soojeneb nagunii. Mida ma küll tavaliselt teen - ma klopin muna natuke lahti. Värske pärm meeldib natuke rohkem kui kuivpärm.“

Ja kergitamise jaoks on samuti üks hea nipp: „Pärmitainas tahab niiskust hoidvat keskkonda, seetõttu mina panen selle kerkima plastikkarpi ja poole kerkimise peal läheb külmkappi. Rätiku all ma ei hoia, seal ta laseb niiskuse välja.“

Kuidas see lugu Sind end tundma pani?

Rõõmsana
Üllatunult
Targemalt
Ükskõikselt
Kurvana
Vihasena