Parimaks toidukoosluseks nimetab Roman peeti ja kitsejuustu. „See on meil uues Kolmes Sibulas ka menüüs. Peedisektorid rösti ahjus erinevate vürtsidega - vürtsköömen, köömen, küüslauk, british curry, balsamico, muscovado suhkur, sool ja pipar. Saab hästi ägeda maitse.“

Lemmik köögividin on Romanil sarnaselt esimeses saates külas olnud Taigo Lepikule blender. „Üks hea ja tugev blender, mis teeb iga kastme siidiseks on väga vajalik, kodus kasutatavatel blenderitel sellist võimekust ei ole. Kodus mul on suva, seal ma võin süüa teha vetsupoti peal ka, kui on pliit, lõikelaud, nuga ja pott,“ naerab Roman.

Kõige parem koduse kotleti küpsetamise nipp tasub aga meil kõigil kõrva taha panna. „Maitsvaks kotletiks on vaja vahukoort ja head saia. See teeb iga kotleti, ka kalakotleti, palju maitsvamaks. Sai tuleb panna vahukoore sisse likku ning seejärel segada kotletitainasse. Umbes 25% liha või kala kogusest peaks olema sai ja koor. Vahukoor teeb kotleti hästi kreemiseks,“ selgitab Roman.

Saatejuht Paula Särekanno uuris saate käigus veel, mida põnevat leidub Romani koduses külmkapis, kuidas pidas tippkoka kogu restoranis töötav pere vastu keerulisel koroonaperioodil ning mis on nende hea läbisaamise saladus.