Ilmunud on ajakirja Oma Maitse värske number! Seekord on meeleolud jõulused
Jõuluaeg on kohe-kohe käes! Ajakirja Oma Maitse detsembrinumbrist leiad kõik, mis vaja, et katta oma lähedastele imeline jõululaud.

Oma Maitse peatoimetaja Siiri Kirikal paneb jõuludeks vaimu varakult valmis. „Võib vabalt olla, et sellepärast armastan ma ka traditsioonilist jõululauda,“ räägib ta. „Sahmimist on lihtsalt vähem ja pigem saan lihvida iseenda oskusi. Panen aga pardi ahjupanekuks hakkama (lk 31) ja tean, et iga suutäie juures kostab igast lauanurgast pärast vaikne ja rahulolev sööjate mõmin. Sellest kostavad üle laste rõõmsad hõiked ja ühtlane jutusumin ... Sel aastal plaanin laua lüüa looka aga uute ja väga maitsvate lisandite abil, mida sai selle ajakirja kaante vahele ohtralt. Nii upitan ma ettepoole talviseid köögiviljaroogi, kus saab vaid mõne nipiga rõhutada ja esile tuua just praegusele ajale iseloomulikku värskust (lk 51–61).“ Loe lähemalt SIIN

Meie oma krõbedasõnaline „MasterChef Eesti“ kohtunik Mihkel Heinmets teab rohketes maailma tipprestoranides praktiseerinuna täpselt, mida elult tahta. Ta julgustab kõiki kodukokki oma maitseotsingutes aina edasi pürgima ning räägib Eesti toidust ja kokkadest.
Loe intervjuud SIIN

Loomulikult leiad ajakirjast ohtralt nii maitsvate seapraadide kui ka teiste jõulutoitude retsepte. Ajakirja abiga saad katta sellise laua, mis annab naabri omale silmad ette!

Oma Maitse detsembrinumbrist leiad veel intervjuusid Vilen Künnapu ja Anu Saagimiga, saad teada, mis jooke jõululaual serveerida ja muidugi leiad ka häid nippe, kuidas oma seedimine jõuluajal ikka kiire ja kerge hoida. Oma Maitse detsembrinumbri leiad igast hästi varustatud poest. Kauneid jõule!
