„Meil kõigil on iga päev, iga tund, iga minut olemas see, kuhu edasi pürgida“
Meie oma krõbedasõnaline „MasterChef Eesti“ kohtunik Mihkel Heinmets teab rohketes maailma tipprestoranides praktiseerinuna täpselt, mida elult tahta. „Mulle meeldib süüa teha, aga ma tahan, et see söögitegemine ja kliendikogemus oleks mõnus ja chill ega peaks närvitsema. Mitte et ma alati rahulik oleksin, mul on äkkviha, lolle inimesi ma ei salli. Kuid see läheb ruttu üle.“
Mida sa arvad Eesti toidust ja kokkadest?
Ma ei arva neist praegu mitte midagi – mõni üksik välja arvatud. Ma ei käi enam väga palju restoranides. Üks põhjus on see, et ma elan Hiiumaal. Miks ma Tallinnas restoranis ei käi, on see, et mulle meeldivad hästi lihtsad toidud. Võta korralik tükk veisefileed või antrekooti, prae see ilusti ära, tee hea kaste ja ongi väga hea toit. Kõik üritavad praegu uusi jalgrattaid leiutada. Poleks vaja.