Bolt Food Eesti juht Jaagup Jalakas märkis, et restoranide auhindu on ettevõte välja jaganud juba kolmandat aastat. “Alustasime Eestis tegevust 2019. aastal ja alates sellest ajast oleme iga-aastaselt oma populaarsemaid restoranpartnereid ka tunnustanud. Eriti positiivne on see, et auhinnad antakse välja meie klientide poolt ehk restoranidele, kust on kõige rohkem tellitud ja on parim teenuse kvaliteet,” ütles Jalakas.

Kõige enam tellitakse äpi kaudu erinevaid vrappe ning juustu- ja hamburgereid, samas üha enam kasvab tellijate huvi ka taime- ja vegantoitude vastu. “Võrreldes eelmise aastaga ei ole eestlaste maitse-eelistused väga palju muutunud. Näeme, et tervislikud valikud muutuvad tellijate toidulaual üha populaarsemaks, aga erinevad kiirtoidukohad ning ka Aasia köök on endiselt klientide lemmikute seas,” ütles Jalakas. Vaata videost, kust saab pealinna parimat Pekingi kana!

Boldi kliendid tellivad enamasti rohkem kui ühe roa ehk suuremale seltskonnale. Kõige enam tellitakse toitu pärastlõunastel aegadel ning nädalavahetustel. Kaasa tellitud jookidest eelistavad inimesed erinevaid karastusjooke, vähem ostetakse mahla ja alkohoolseid jooke.