15.05.2022, 12:33
10 rusikareeglit, mida peaks teadma iga kokk - alates retsepti lugemise oskusest kuni noa õige kasutamiseni
Artiklis „Need on asjad, mida sa tegelikult köögis vajad" loetles peakokk Angelica Udeküll kõige vajalikumaid kokkamisvahendeid. Täna soovitab kiire ja aeglase toiduvalmistamise ekspert ning mitme kokaraamatute autor Linda Larsen põhilisemaid kokkamisreegleid - kui sul on selged need 10 näpunäidet, muutud paremaks ja enesekindlamaks kokaks.
FOTO:
Nagu igal erialal, on ka toiduvalmistamisel teatud reeglid ja õige viis asju ajada. Edu saavutamiseks peavad kokad ja pagarid teadma köögireegleid, alates õigest retsepti lugemisest kuni noa õige kasutamiseni. Kui teada on need 10 näpunäidet, muutud köögis enesekindlamaks ja valmistad vaimustavaid retsepte.
Oled juba tellija?