RETSEPTID | Tervislik ja valgurikas kodujuust sobib nii soolastesse kui ka magusatesse roogadesse
Väikesed pirukad on kaunid ja maitsevad head. Soovi korral küpseta samadest toorainetest hoopis suur ümmargune pirukas, millest saab iga peolaua ehe!
Mahlased ja mõnusalt rasvased kodujuustusõrnikud viivad tagasi lapsepõlveradadele!
Pehme juustune tomatihõrgutis koos värske suvise salatiga – kerge lõuna- või õhtusöök ongi laual! Et pirukas ei jääks vesine, kasuta võimalikult tihke viljalihaga tomateid.
Magusa ja õhulise besee ja kreemise vahekihi omavahelise flirdi toovad maa peale hapud jõhvikad ja pohlad. Nii ei saa suhe liiga lääge, kestab kauem ja on üleüldse rohkem tasakaalus.
Mahe ja mittemagus tort neile, kes armastavad hapukaid magustoite. Kodujuust teeb tordi mõnusalt lahedaks-mahedaks. Kaunistuseks oleva sidrunimoosi võid valmistada nii tervete sidruniviiludega kui ka hakitud sidrunitest. Viimast on kergem valmistada ja ka süüa, viilud jäävad aga tordil efektsemad.