27.07.2021, 19:25
RETSEPTID | Pista tomatid purki, sest kuumutamine teeb need punapõsksed vitamiinipommid veelgi kasulikumaks!
Marineeri, kuivata või tee ketšupit
Paari viimase suvega on Eestis tuure kogunud kasvuhoonebuum. Ja mitte ainult. Tomatid sirguvad ka aknalaudadel, terrassi- ja rõdukastides. Kui saaki on rohkem, kui värskelt ära süüa jõuate, pista punapõsksed vitamiinipommid hooajal purki!
Tomatite maitseomadused sõltuvad lisaks sordile paljuski ilmadest, kastmisest ja muudest kasvutingimustest. Seega, näiteks kui kaks inimest teevad tomatihoidist ühe ja sama retsepti järgi, võib tulemus tulla ikkagi veidike erinev: magusam või hapukam, vedelam või paksem. See aga ongi üks tomatite hoidistamise võludest, et mänguruumi jagub ja alati on maitses midagi üllatavat ja teistsugust kui sama asja eelmine kord tehes!
Oled juba tellija?