Kerges tarrendis tomat ja sibul maitsevad tõeliselt hästi.  Ahjukuivatatud tomatid on võrratud niisamagi näksimiseks. Marinara tomatikastet ei pea üldse hoidistama, kui ei soovi. Võib sama retsepti järgi keeta ka koheseks söömiseks mõeldud mõnusa pastakastme. Siis säilib kaste külmikus paar päeva. Kasutada saab nii pasta-kastmena, bruschetta peal, tomatisupi põhjana.  Oi, kui mõnus on neid sinepiseemnetest ja tilli-õisikutest maitset saanud marineeritud tomateid laduda kas prae kõrvale või suupistevaagnale liha- ja juustulõikude seltsi!  Tomati-õunaketšupit on õige aeg valmistada just siis, kui suveõunu ja kasvuhoonelõhnalisi tomateid jagub küllaga. Ei tasu ära ehmatada üsna pikast koostisosade nimekirjast, lõviosa on siin vürtsidel ja maitseainetel.