Ilmateade
Delfi
Ajalehed
Ajakirjad
Saada vihje
Kontakt
Reklaam
Delfi Lood
Uudised
Retseptiveeb
Toit ja tervis
Retseptid
Podcastid
Nädalamenüü
Telli
Artiklid
01.04.2021, 10:00
Kuidas pehmeneb taine liha?
Kanafilee, kalkunifilee, vasikaliha, seasisefilee, veisesisefilee – kõik need on rasvavaesed lihatükid, mida saad pehmeks ja muredaks küpsetada ka ilma rasva lisamata.
Mari-Liis Ilover
Foto: Mari-Liis Ilover
Edasi lugemiseks:
1
kuus
Eripakkumine suve lõpuni
Telli
Oled juba tellija?
Logi sisse
Mis on Delfi Kogupakett?
Tutvu maksevõimalustega
Kommenteeri
Loe kommentaare
Delfi
Loe hiljem
Jaga
Kommentaarid