• Delfi
  • Saada vihje
  • Kontakt
  • Reklaam
Oma Maitse
  • Eesti Naine
  • Anne & Stiil
  • Pere ja Kodu
  • Oma Maitse
  • Maakodu
  • Tervis Pluss
  • Telli
  • Uudised
  • Toit ja tervis
  • Elustiil
  • Retseptid
  • Podcast
Uudised
19.03.2021, 08:15

Nii lihtne! Nipp, mille abil saad eile valmis keedetud ja külmikus klompi kuivanud riisi täna uuesti sõmeraks ja kohevaks

 (3)
Keedetud riis kipub külmikus kõvaks ja vastikuks kuivama ning järgmisel päeval ei ole seda eriti meeldiv süüa. TikTokis aga õpetatakse trikki, mis aitab kokku kuivanud ja kohevuse kaotanud riisi uuesti pehmeks ja maitsvaks muuta.
Toimetas: Mari Skuin
Shutterstock

Selleks on sul vaja mikrolaineahju ja jääkuubikuid. Pane riis kaussi või taldikule, aseta peale 2-3 jääkuubikut, pista taldrik mikrolaineahju ja kuumuta. Saad mõnusalt koheva ja pehme aurutatud riisi, mida võid uhkusega lauale tõsta.

Kuidas üldse riisi keeta? Vaata siit: Kuidas keeta maitsvat riisi, mis ei kleepu potis kokku.

Kommenteeri Loe kommentaare (3)
  • Reklaam
  • Kontakt
  • Tellimine
  • Üldtingimused
  • Tööpakkumised
  • Privaatsussätted
  • © 2021 Ekspress Meedia AS
  • info@ekspressmeedia.ee