03.01.2023, 13:41
Meenutame põhitõdesid: kuidas keeta maitsvat riisi, mis ei kleepu potis kokku?
Erinevad riisisordid
Loputamine ja leotamine
Kui palju vett?
Riisi maitsestamine
Riisi valmistamine on üks tüütumaid ettevõtmisi - ükskõik, kuidas ka ei prooviks, ikka on tulemuseks mingi maitsetu kokku kleepunud plönn. Aga restoranides ju ometi pakutakse võrratult kohevat ja mitmekülgselt maitsestatud riisi! Kuidas nad seda teevad? Õpetame sullegi.
![Kalyani Akella on Unsplash](https://images.delfi.ee/media-api-image-cropper/v1/76e9d760-b7cc-11eb-ba67-811a3b42390a.jpg?noup&w=1200&h=711&ch=0.8435&cw=1&cx=0&cy=0.0009&r=16:9)
Kalyani Akella on Unsplash
Oled juba tellija?