TURUMELU | Voldemar „Vorstiabi“ Vorsti tööpõllu lõputud nüansid: kõige rohkem küsitakse, mis vahe on täissuitsuvorstil ja poolsuitsuvorstil
(17)Tallinnas tegutseb Nõmme turu Vorstiabi poekeses Toomas Viidebaum, keda kõik, kes teda teavad, kutsuvad nimega Voldemar Vorst. Voldemar Vorst pole kade mees ja jagab teadmisi lahkesti. Faktiliselt müüb Voldemar väiketootjate vorsti ja muid häid lihatooteid, kuid lisaks saab temalt ja ta naiselt leti tagant igasugustele lihaküsimustele vastuseid. Nagu varasalvest.
Vorstiabi sõbrad (sõna „klient“ Volli ei salli!) pääsevad sel moel peamurdmisest, mida külalistele süüa teha. Üheskoos mõeldakse läbi, kes tuleb, mis neile võiks meeldida, mida selle pakkumiseks oleks vaja ja kuidas täpselt valmistada – ja voilà! piduõhtu ongi päästetud ja lauale jõuab garanteeritult hea kraam, mis maitseb kõigile ja on mõnusa „väiketootja puudutusega“ ehk võimalikult ehe ja lisaainevaba.