06.01.2025, 11:17
Toiduteadlane Rain Kuldjärv uuris, millised toidutrendid on meid uuel aastal ees ootamas: mis on glocal ja mis newstalgia, mida on pakkuda mükovalgul ja kuhu kadusid kuivatatud putukad?
Uued hoovused toidumaastikul seovad kokku vanu ja uusi lähenemisi.
FOTO: | Shutterstock
Nagu aasta alguses ikka, siis meeldib meile ennustada, mida põnevat võiks uus aasta tuua. Sama kehtib toidu valdkonnas. Kuigi ka siin tuleb meelde tuletada vana tõde, et ennustamine on tänamatu töö ja aeg on parim näitaja. Tulevikku vaadata on oluline. Seepärast on arusaadav, et 2025. aasta uued suunad on toidutööstuses tegelikult ammu läbi arutatud ning arendused juba ette võetud või isegi valmis ning ootavad lansseerimist.
Oled juba tellija?