Temale meeldib vanilli- ja šokolaadiküpsiseid kasutada, laduda neid vaheldumisi kihiti nii, et kihte ikka korralikult tuleks.

Vahele eelistab ta panna kohupiima, mis on kindlasti rammusamaks tehtud kas vahukoore või hapukoorega. Kohupiima hulka võib maitseks lisada maasika- või vaarikapüreed (püreesta külmutatud marjad).

„Koogi võiks teha vormi või rõnga sisse, mitte otse taldrikule. Muidu valgub kreem välja,“ soovitab ta.

Küpsisetordi peale võiks teha šokolaadiglasuuri. Sulata koos vahukoorega, pane võrdsetes kogustes šokolaadi ja vahukoort, saad pehme ja mõnusa ganache`i. Siis ta jääb pehme ja mõnus. Muidu hangub šokolaad külmikus ära ja seda ei ole nii mõnus süüa. Kata kook ganache`iga, pane külmikusse, enne serveerimist võta kapist, vala veelkord natuke ganache`i peale, lase korra külmikus hanguda veel ja naudi!

Koogi pead valmis tegema kindlasti eelmisel päeval. Mitte eelmisel õhtul, vaid kindlasti juba eelmisel päeval, et ta jõuaks korralikult pehmeks minna. Vähemalt 24 tundi tahab küpsisekook kapis olla.

Ja vaata küpsisekookide retsepte: