Oma Maitse Kokakool alustab! Saa kokkamise põhitõed selgeks koos armastatud peakoka Angelica Udekülliga
Oma Maitse alustab sügishooaega kokakooli sarjaga, kus kõik soovijad saavad õppida praktilisi oskusi, millest on kasu toidu tegemisel ning tooraine käsitlemisel. Kokakool toimub sügisel kolmel korral (25.09, 24.10, 19.11) Gemoss Köögi ja Baarikunsti Õppetoas. Koolituse läbiviijaks on Laulasmaa Spa restorani Wicca armastatud peakokk, mitmete kokaraamatute autor ja paljudele ka teleekraanilt tuttav Angelica Udeküll.
Kokakooli kolmel õhtul võtame pulkadeks lahti ja proovime omal käel läbi kõige lemmikumate koduste toiduainetega kokkamise - alustame kalast, teisel õhtul õpime tundma kana ning kolmandal õhtul valmistame erinevaid roogi sügise suurest hitist kapsast. Pileti saad osta ühele või mitmele kokakooli õhtule läbi Piletitasku: https://www.piletitasku.ee/et/custompage/3417. Kiirusta, kohad on piiratud, et kõikidel kokkajatel oleks võimalik end mugavalt tunda ning juhendajatel jätkuks kõigile piisavalt tähelepanu.
Menüüs on:
- Fileerimine
- Kalaleem ja uputatud muna
- Äkine hapusaial, kiirmarineeritud kurk
- Ceviche ja võrsesalat
- Suure tükina pannil praetud kala, valgeveinikaste, kuskuss
- Quiche ehk lahtine pirukas kalaga
- Konditustamine
- Kanakaelasupp aasiapäraselt riisinuudlite ja vürtsidega
- Kanapugukaste, kartulitamp, võrsesalat
- Kanasüdamesalat, toortatar, musta küüslaugu majonees, fermenteeritud peet
- Kanamaksapasteet, sibulamoos, karamellistatud õun, ürdisai
- Kanafileerull, selleri-õunakreem, kalvadosekaste
- Nuikapsas kiirmarinaadis
- Lehtkapsas ehk kale sooja salatina
- Lillkapsas suitsuse kreemi ja võise kuskussina
- Rooskapsas ürdises koorekastmes
- Peakapsas kotletina
- Savoia kapsas rullina
Angelicaga rääkisime hiljuti pikemalt juttu ka meie Toidujuttude podcastis, kuula siit: Angelica Udekülli lihtsad ja praktilised näpunäited, kuidas kodus paremini süüa teha