Menüüs on:

- Fileerimine

- Kalaleem ja uputatud muna

- Äkine hapusaial, kiirmarineeritud kurk

- Ceviche ja võrsesalat

- Suure tükina pannil praetud kala, valgeveinikaste, kuskuss

- Quiche ehk lahtine pirukas kalaga

- Konditustamine

- Kanakaelasupp aasiapäraselt riisinuudlite ja vürtsidega

- Kanapugukaste, kartulitamp, võrsesalat

- Kanasüdamesalat, toortatar, musta küüslaugu majonees, fermenteeritud peet

- Kanamaksapasteet, sibulamoos, karamellistatud õun, ürdisai

- Kanafileerull, selleri-õunakreem, kalvadosekaste

- Nuikapsas kiirmarinaadis

- Lehtkapsas ehk kale sooja salatina

- Lillkapsas suitsuse kreemi ja võise kuskussina

- Rooskapsas ürdises koorekastmes

- Peakapsas kotletina

- Savoia kapsas rullina

Angelicaga rääkisime hiljuti pikemalt juttu ka meie Toidujuttude podcastis, kuula siit: Angelica Udekülli lihtsad ja praktilised näpunäited, kuidas kodus paremini süüa teha