Muuhulgas saame teada:

-millist jahu tuleks lisada rukkileivale, et saaks selle kõige õigema tulemuse

-mida kasutab Angelica Udeküll kiluvõileival või asemel? Ja kuidas üldse teha korralikku võileiba? (vihje: mitte võiga!)

-kuidas teha smuutit, mis annab palju energiat ja „teeb kõhnaks“ ehk kiirendab seedimist

-pühapäevahommikuste pannkookide retsept, nii nagu tema kodus neid Hiiumaa moodi küpsetab, lisaks nipp, kuidas pannkoogid kohe eriti head saavad

-detailseid nippe, kuidas praadida valget kodumaist kala nii, et see jääks hõrk ja mahlane. Ja mida teha kalaga siis, kui oled kogemata ta üle küpsetanud

-millise kodumaise juurvilja Angelica tahaks taaspopulariseerida ja mida sellest valmistada

-väga praktiline nipp, kuidas kodus külmikus säilitada värskeid salateid nagu rukolat, spinatit jne

-mida võiks praegusel hooajal süüa, et talvekaamosest läbi sõuda

-kes on Angelica Udekülli sõnul uued tõusvad tähed kokandusmaailmas

Saadet toetab Gemoss