Täna kuuleme veel:

-Kuidas kombineerida adru, vetikaid, okkaid ja muid Eesti metsaande põnevalt toitude sisse nüansi lisamiseks?

-Piknikumenüü koostamise soovitused ja millist varustust piknikule kaasa võtta võiks

-Tõnis jagab oma lemmiku kepisaia retsepti ja lõkkel saia küpsetamise saladusi. Saame teada, milline peaks olema üks hea lõkkel küpsetamise pann või pott

-Retseptidest tulevad pikemalt jutuks kimchi, vitello tonnato, kodune kapsahautis, kevadised sparglid

-Tõnis Saare ja Kris Kose mamma Tiia kanasupi ja kiluvormi retsept

-Tõnise kastmete meistriklass: mida on vaja selleks, et kaste tuleks väga hästi välja?

-Kuidas valmistada kodus ise majoneesi nii, et see alati õnnestuks? Tõnis jagab retsepti ja ühte üllatavat nippi, kuidas on eriti lihtne majoneesi teha

-Retsept kala kõrvale: koorene ja võine valge kaste. „Kui kastet saab süüa potist mitu supilusikat, siis see on supp. Kaste peab olema ülikonkreetne ja intensiivne.“

-Milliste tõmmistega kastmeid täiendada?

Saadet toetab Gemoss