20.12.2023, 13:16
Gastronomy by Tõnis Saare toidufilosoofia: koka ego peab olema tagaplaanil ja esile kerkima see tõeline külalislahkus
Pärast ühise lapse sündi otsustasid elukaaslased Tõnis Saar ja Kris Kose tulla restoranist töölt ära ning hakata ettevõtjateks. Ideeks selle taga oli, et ei jääks ilma oma lapse kasvamisest ja et lõpuks oleks midagi päris oma. Sündiski Tõnis Saar Gastronomy, mis toimetab suundades, kus seni polnud Eestis keegi tugevalt kanda kinnitanud.
FOTO: | Delfi Meedia
„Private-dining-kultuur oli Eestis alles „lapsekingades“, kui meie Krisiga alustasime. Loomulikult tegid tippkokad erinevaid sündmuseid ja gala-õhtusööke, aga koka „koju kutsumine“ oli veel harv. Meie mõtlesime kohe alguses, et läheneme asjadele teisest suunast: täiesti unikaalsed söömaajad, mille ideed, menüüd ja aukohad ehitatakse kliendi soovide järgi alati nullist üles,“ räägib Saar.
Oled juba tellija?