14.05.2024, 07:07
Kirjanik Olavi Ruitlane: kõige vähem maailmas maitsevad mulle maitseained!
Kuidas teha seakõrneid?
Kirjanik Olavi Ruitlane soovitab kevadel süüa kala ning kulutada hea tooraine ja söögi jaoks mõni minut rohkem aega – tunduvalt parem tulemus on seda väärt.
![Lapsepõlvetrauma? Tol ajal ei olnud liha saada. Kui müüdi, siis osteti ja soolati sisse. Soolatud lihast valmistatud toit on nagu vanunud natuke, sool tõmbab lihast mahlad välja. Seda ma ei taha. Tänapäeval on kõik olemas, kui midagi vaja, siis toon värsket.](https://images.delfi.ee/media-api-image-cropper/v1/2a200a80-bc4d-11ed-9662-47c7c2142f86.jpg?noup&w=1200&h=711)
Lapsepõlvetrauma? Tol ajal ei olnud liha saada. Kui müüdi, siis osteti ja soolati sisse. Soolatud lihast valmistatud toit on nagu vanunud natuke, sool tõmbab lihast mahlad välja. Seda ma ei taha. Tänapäeval on kõik olemas, kui midagi vaja, siis toon värsket.
FOTO: | Delfi Meedia
Toit peab ise maitsema. Kõige vähem maailmas maitsevad mulle maitseained, üritan nendega võimalikult vähe läbi saada. Kui toit ei maitse, siis ei tee seda ka maitseainetega paremaks. Vanasti oli kartulimaitseaine müügil – päris õudne. Ka aroomisool tundub mulle päris jubedana.
Oled juba tellija?