17.04.2024, 11:15
RETSEPTID | See aeg on käes! Magushapud kodused rabarberikoogid pakuvad kõige mõnusamat igakevadist elevust
(14)Niipea, kui rabarber mulla seest varred välja pistab, lähevad need kohe ka koogi sisse.
Rabarberist saab teha kisselli ja keeta moosi. Ja lihtsalt niisama saab seda ka nosida. Soolaste toitude juurde tšatnit keeta. Värsketesse salatitesse sokutada. Koduseid mahlu ja siirupeid valmistada. Aga kõige rohkem passib rabarber ikkagi koogi sisse. Rabarber sobitub kooki nii kohupiima, karamelli, pistaatsia, kookose kui ka šokolaadiga. Rabarberikoogiga saad alati tähistada kevadet ja päikeselisi päevi! Olgu veel vaid lisatud, et retseptides toodud kaal on juba puhastatud rabarberi oma. Noori ja värskeid rabarberivarsi ära koorima hakka, nii saad mõnusalt roosa jumega rabarberisisu!
Oled juba tellija?