25.04.2024, 11:14
Tulevikutegijad ehk kolm noort peakokka arutlevad: mida kokaamet võtab ja mida annab? Millest unistab kokkade noorem generatsioon?
Millest unistab kokkade noorem generatsioon? Kas aastakümneid Eesti restoranimaastikku suunanud vanad tuusad võivad end varsti pensionipõlve pidama sättida, sest nooremate vastu ei saa? Või on restoraniilmas praegu nii suured püsimajäämise raskused, et see hakkab noorte loovust piirama?
FOTO: Shutterstock
Tartu Royal Cateringi juht Lauri Ööpik (27), Wicca restorani vanemkokk Helena Vallimäe (26) ja Âme’i restorani peakokk Stella Kurik (38) vakatavad korraks küsimuse juures, kas Eestis oleks vaja restoranirevolutsiooni, nii et nooremad kokad saaksid tulla esile täiesti uute mõttesuundade ja lahendustega ning gastronoomia jõuaks siin uuele level’ile.
Oled juba tellija?