27.04.2024, 07:06
Varakevadised umbrohutoidud | Võilillekapparid, nurmenukulehesalat, hapendatud põdrakanepivõrsed ja kuusevõrsesiirup
Olles terve pika ja päikesevaese talve oma aega oodanud, on kevadised taimed täis elujõudu ja kasvamise rammu.
FOTO: Tuuli Mathisen
Mininõgesed, -naadid, nurmenukud, oblikad, võilill ja veel lugematul hulgal vägiseid tegijaid, kes oma nina mullast välja pistavad, panevad mõtted tööle, kuidas seda väge toidulaualgi nutikalt ära kasutada. Jalutamas käies hoia silmad lihtsalt lahti, et esimesed naadibeebid või neoonrohelised kuusevõrsed kaasa haarata ja oma toidulauale sättida. Umbrohutoitude nimekiri ei pea piirduma karulaugupesto, umbrohusalati või nõgesesupiga.
Oled juba tellija?