Peakoka nipp: üks lihtne lisaliigutus muudab koduse hakklihakastme eriti maitsvaks
(29)Oma Maitse taskuhäälingusaates „Toidujutud“ palus saatejuht Paula Särekanno külas käinud saiameister Kenneth Karjasel nimetada hulga olulisi saiaküpsetusnippe, aga lisaks pärmitainasaladustele jagas Kenneth ka hea nõksu hakklihakastme eriti maitsvaks muutmiseks.
Kuidas teha klassikalist hakklihakastet? Seda vaata siit: VIDEOKOOL ALGAJALE KOKALE | Alusta lihtsa retseptiga — tee õhtusöögiks hakklihakastet
Kennethil on oma nõks: pruunista liha tulikuumal pannil smashburger’i stiilis kiirelt korralikult ära, nii et liha omandab mõnusalt krõbeda pruuni kooriku ja karamellise meki. Maitsesta soola-pipraga. Tõsta hakkliha tulelt, pannile jäänud rasva sees prae kiirelt läbi küüslauk ja sibul, lisa koor, pane liha tagasi pannile, lase natuke podiseda ja lõpus lisa hästi palju tilli.
Kas proovid ka niimoodi?
Soovid veel hakklihakastme nippe? Ikka saab: RETSEPT | 11 võimalust, kuidas vana hea hakklihakaste veelgi paremaks tuunida
Kuula saadet siit: Kuidas teha kodus pagarikoja väärilist croissant’i? Saiaküpsetamise saladusi jagab Karjase saia looja Kenneth Karjane