Maitsete teekonnal on olnud erinevaid hetki, ka selliseid, mida enam mäletada ei taha. “Salti restorani perioodist on mul mälulüngad. Alustasin nullist, tehes asja, mida ma ei olnud kunagi teinud. Seal ei olnud mitte midagi mugavat - läksin öösel koju, siis lugesin Wikipediat ja õppisin juurde. Ja kelleltki küsida ka ei olnud. Sealt sain teada, mis on ebakompetentne juht. Mulle see periood endast ei meeldi, ma olin ise sel perioodil ebameeldiv inimene oma meeskonnaga. Mõni õhtu ma nutsin ka, sest pinge oli nii suur.“

Räägime Silveriga veel:

  • eesmärkide seadmisest ja tema teekonnast kokana;

  • loomingust ja uute menüüde loomisest: mis toob Silverile adrenaliini ja liblikad kõhtu;

  • Covidist ja ORE sulgemisest;

  • miks ta on kaotanud oma usu ning lõpetanud sidemed osade inimestega;

  • lisaks jagab Silver ohtralt kasulikke nippe koduköögis toimetamiseks: kuidas teha munaputru, krõbekana paneerida, kala fileerida ja teha parimat kukeseenekastet.

Head kuulamist!

Podcast "Toidujutud", Paula Särekanno ja Silver Saa