Alusta hommikut tervislikult! Nutikad nõksud, kuidas muuta igapäevane puder ahvatlevaks ja ülimaitsvaks
Võisilmaga hommikupuder riisist, kaerast või mannast on hea küll, aga toiteväärtuselt parima pudru saad, kui kuhjad sinna veel üht-teist: puuvilju, marju, röstitud pähkleid jms. Lisaks võidab sellest maitse. Millised kombod viivad keele alla?
Paula Särekanno
Soovitus! Lisa hommikupudrule keetmise ajal veidi kaerakliisid – seedimisele ja täiskõhutundele mõjub see imehästi.
FOTO: Erakogu
Igaühele oma puder
Baasretseptiks keeda 180 ml vett või piima ja lisa 50 g kaerahelbeid ning soola-suhkrut. Hauta puder mõnusalt pehmeks, soovi korral lisa pudruhelveste sekka ka 1 tl kaerakliisid. Valmis pudrule lao, mida hing ihaldab.