24.10.2023, 19:16
SAMM-SAMMULT | Kuidas küpsetada kohevat sepikut?
Vaid viiest koostisosast kodune sepik on pilvepehme ja vetruv. Määri soojale sepikukäärule võid, löö hambad sisse ja naudi päevalille- ja linaseemnete krõmpsumist hamba all.
![Sepik lõika lahti alles leigelt, sest küpsemine toimub ahjust võttes veel edasi. Lase sepikul jahtuda restil, et põhi märjaks ei muutuks.](https://images.delfi.ee/media-api-image-cropper/v1/fe84e259-0193-42b7-acb1-28ed555c1d7e.jpg?noup&w=1200&h=711&rotate=3&flip=0)
Sepik lõika lahti alles leigelt, sest küpsemine toimub ahjust võttes veel edasi. Lase sepikul jahtuda restil, et põhi märjaks ei muutuks.
FOTO: | Erakogu
Mitmeviljajahu on sepikutegemiseks suurepärane: tainas saab valmis vett, pärmi ja õli lisades. Miks küpsetada ise sepikut, kui poes on valik suur?
Oled juba tellija?