19.10.2023, 07:13
RETSEPT | Lihtsalt keele viib alla! Kuidas teha kõige kuulsamat juustupirukat - hatšapurit?
Hatšapuri on Gruusia köögi säravaim täht – pirukas, kus juustu peaaegu sama palju kui tainast. Nii maitsev, et süües toob liigutuspisara silma. Igal perel on kohalikus kontekstis muidugi oma retsept. Muutuda võib nii tainas ise kui ka piruka täidis.
![Kui pärmitaina tegemine ei ole sul veel käe sees, siis alusta katsetamist kuivpärmiga. See tainas kipub paremini välja tulema.](https://images.delfi.ee/media-api-image-cropper/v1/8599549d-10a3-4ded-8747-79b724fe7980.jpg?noup&w=1200&h=711)
Kui pärmitaina tegemine ei ole sul veel käe sees, siis alusta katsetamist kuivpärmiga. See tainas kipub paremini välja tulema.
FOTO: Pasi Kokko
Hea teada!
Oled juba tellija?