Peatoimetaja veerg: Käes on suurepärane suppide aeg!
Toidu vallas on üks igihaljas teema, mis tundub alustajale lõputu jamamisena, aga üldiselt piisab vaid ühekordsest süüvimisest, et asi alati õnnestuks – kuidas keeta omatehtud puljongist suppi. Vastu rõsket sügist tekitab vaikselt pliidil podisev supp lausa omaette väärt koduse tunde: pere on kodus, varsti istume kõik koos laua taha ja tõmbame päevahool tuure maha.

Suppe tehti kodudes veel kümne aasta eest palju enam, kuid vahepealsed ajad on kulunud hoopis püreesuppide ja ramenite avastamisele ja tuunimisele. Koos trendi jõulise sissemarsiga on harilikud kodused selge leemega supid kuidagi märkamatult unustusehõlma vajunud. Ometi on need ühed tervislikumad toidud üldse, mida kodus vaaritada. Frikadelli- või kanasupi järele tekib igatsus sagedamini neil, kelle kodudes on neid otsast lõpuni ise valmistatud. Miks nii?