SUUR LUGU | Päev kahe Michelini tärniga restoranis 180° by Matthias Diether ehk Kuidas sünnib luksuslik maitseseiklus?
(20)Eesti kõige nooblimasse ja hinnatumasse restorani 180° by Matthias Diether tullakse tähistama suursündmusi ja tähtpäevi ning nautima unustamatuid maitseid ja enneolematut teenindust. Iga hetk siin kahe Michelini tärniga pärjatud restoranis on elamus, millega võrreldavat pole lähikonnas pakkuda mitte ühelgi toitlustusasutusel. Vaatame restorani telgitagustesse ja uurime, kuidas sünnib tõeline kulinaarne muinasjutt. Teist aastat järjest hindas Michelini toidugiid restorani kahe tärni vääriliseks.
Eesti kõige nooblimasse ja hinnatumasse restorani 180° by Matthias Diether tullakse tähistama suursündmusi ja tähtpäevi ning nautima unustamatuid maitseid ja enneolematut teenindust. Iga hetk siin kahe Michelini tärniga pärjatud restoranis on elamus, millega võrreldavat pole lähikonnas pakkuda mitte ühelgi toitlustusasutusel. Vaatame restorani telgitagustesse ja uurime, kuidas sünnib tõeline kulinaarne muinasjutt.