27.03.2023, 20:23
Kevadine sobramine looduse tööriistakastis
Mets on rikkus, ka maitserikkus – isegi üllatavalt mitmekesine, lausa vänge. Täitsa omamaine umami.
![Väike tervitusjook konnatatra varrest topsist, kus on püsti pillirookõrs. Pole paha! Indrek Leht (vasakul) ja Ellery Powell teavad, millega üllatada.](https://images.delfi.ee/media-api-image-cropper/v1/64dc74f0-ccc0-11ed-88c2-fdedb9a4494d.jpg?noup&w=1200&h=711&fx=0.653584&fy=0.252174&ch=0.3746&cw=1&cx=0&cy=0.2107&r=16:9&rotate=0&flip=0)
Väike tervitusjook konnatatra varrest topsist, kus on püsti pillirookõrs. Pole paha! Indrek Leht (vasakul) ja Ellery Powell teavad, millega üllatada.
FOTO:
Metsarestorani eestvedaja Indrek Leht ei pea ennast otseselt taimetargaks, küll aga ideede generaatoriks. Pop-up-restoran asub Kose lähedal Nõmbra karjamõisa aladel ja seal saab tulija seda, mida mets parasjagu kätte annab. Autoga „treppi“ külalised kohale ei saa, viimased 300 meetrit tuleb läbi looduse matkata.
Oled juba tellija?