31.10.2022, 20:51
Hapukapsas, ja tervis tuleb!
Eestimaa põldudel kasvanud kapsapeadest tehtud hapukapsas on meie oma puhas kuld, väärtuslik toiduaine, mis väärib pjedestaalile tõstmist. Kolmikvõit: hapukapsa tervisekasu on võimatu alahinnata, kapsa hapnedes väärikaks küpsenud maitse rikastab iga salatit, suppi ja pajarooga ning hapukapsas on odav ja kättesaadav tooraine.

FOTO: Pasi Kokko
Mälestus: meie hea hapukapsas tundus pärast taasiseseisvumist kuidagi glamuuritu. Kes see enam viiske kannab või kõhtu punnitavat hapukapsast sööb! Jõuluõhtu- ja aastavahetuselaual oli ta muidugi olemas, aga mitte igapäevaselt. Hiina kapsas, avokaado ja muud välismaised tulnukad tundusid nii udupeened ja me kõik ülistasime nende kasulikkust.