Glasuur annab porganditele piduliku läike ja hõrgult magusa mee ja apelsini maitse.

Röstitud värvilised porgandid ­apelsini-meeglasuuris

Aegadetaguse pidusöögi uuestisünd! Sees magus porgand.

Veiserullid porgandiga

Hummus sobib köögiviljade kõrvale dipiks ja võileivakatteks. Ekstrahea porgandiga!

Röstporgandi hummus

Üks särtsakas ja köögiviljadest pungil supp teeb pai nii kehale kui ka meelele. Mõni toit kohe on universaalsem kui teine.

Porgandi-koriandrisupp

Need pirukad meenutavad paljudele vanaema küpsetatud pirukaid.

Pehmed porgandipirukad

Mahe ja mõnus suutäis sobib nii omaette toidukorraks kui ka kala- või liharoa lisandiks.

Kodujuustu-porgandikotletid

Magus ahjus röstitud porgand ja ­soolakas feta külluslikul sara­puupähklist pirukapõhjal – ­mida veel head tahta?

Feta-quiche röstitud porganditega

Mahlane sisu ja eriti krõbe pealiskiht moodustavad omavahel tõelise ahvatluse. Seda imemaitsvat pirukat on nii kerge teha!

Hakklihapirukas porgandiga

Kui juba pirukat küpsetada, siis suurelt.

Mahlane plaadipirukas porgandi ja juustuga

Praegu eriti hooajaline!

Seene-porgandigalett

Kuidas see lugu Sind end tundma pani?

Rõõmsana
Üllatunult
Targemana
Ükskõiksena
Kurvana
Vihasena